مهدی رسولی در گفتوگو با ایسنا افزود: با توجه به اینکه تحقیقات نشان داده زنان خون سالم تری دارند و از طرفی مصرف خون در مراکز درمانی به ویژه در حوزه زنان و زایمان و اعمال جراحی در بیماران بالاتر است که انتظار میرود بانوان نقش پر رنگ تری داشته باشند.
وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۱۲۱ هزار و ۴۵۱ نفر داوطلب اهدای خون به مراکز اهدای خون در سطح استان مراجعه کردند که از این تعداد ۹۷ هزار و ۶۵۶ نفر موفق به اهدای خون شدند که این میزان نسبت به مدت زمان مشابه سال ۱۴۰۲ بیش از دو درصد رشد داشته است.
وی در ادامه یکی از شاخصهای مهم در تامین خون مورد نیاز مراکز درمانی را اهدای مستمر خون توسط اهداکنندگان دانست و گفت: به این معنا که داوطلبین حداقل دوبار در سال اهدای خون داشته باشند؛ این شاخص در سال گذشته نزدیک به ۵۰ درصد بوده که امید است با مشارکت اهداکنندگان مستمر این شاخص در سال جدید افزایش یابد.
مدیرکل انتقال خون استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: در سال گذشته ۱۹۱ هزار و ۶۶ هزار واحد خون و فرآوردههای آن به مراکز درمانی استان ارسال شده است که این اهمیت و جایگاه انتقال خون را در حفظ سلامتی و درمان بیماران را میرساند.
وی افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۲۷۱ پلاکت فرزیس از اهداکنندگان دریافت شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ، افزایش بیش از ۱۸ درصدی داشته است.
رسولی همچنین از کلیه مردم درخواست کرد اهدای خون را جز امورات روزانه خود قرار دهند و فراموش نکنند چرا که اهدای خون یک صدقه جاریه است که حداقل جان سه نفر را از مرگ حتمی نجات میدهد.
انتهای پیام
نظرات