• یکشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۱
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1404012412235
  • منبع : سازمان حفاظت محیط زیست

«کنترل گرد و غبار» روی میز مسئولان منابع طبیعی و حفاظت محیط زیست

«کنترل گرد و غبار» روی میز مسئولان منابع طبیعی و حفاظت محیط زیست

مسوولان سازمان‌های منابع طبیعی و حفاظت محیط زیست ایران با یکدیگر دیدار و درباره موضوعاتی مانند کنترل گرد و غبار و مدیریت آتش‌سوزی جنگل‌ها گفت و گو کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، علی تیموری - رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور- به همراه معاونان و مدیران این سازمان با شینا انصاری - معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست - در  این سازمان دیدار و گفت و گو کردند.

این نشست با محوریت بررسی موضوعات حیاتی محیط زیستی و گسترش همکاری‌های مشترک برگزار شد و در زمینه موضوعاتی مانند کنترل گرد و غبار با هدف ارائه راهکارهای عملی برای کاهش اثرات گرد و غبار و بهبود کیفیت هوا و مدیریت آتش‌سوزی جنگل‌ها به منظور برنامه‌ریزی برای پیشگیری و مقابله با آتش‌سوزی در جنگل‌های کشور گفت و گو شد.  

اجتماعی کردن جنگل‌ها با هدف جلب مشارکت جوامع محلی در حفاظت و بهره‌برداری پایدار از جنگل‌ها و  ارزش‌گذاری اقتصادی جنگل‌ها  به منظور استفاده از روش‌های علمی برای محاسبه ارزش اقتصادی جنگل‌ها و تدوین سیاست‌های توسعه پایدار از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

در این جلسه، مقرر شد کمیته‌ای مشترک میان دو سازمان تشکیل شود تا با بررسی تخصصی و همکاری مؤثر، موضوعات مورد نظر به شکلی هماهنگ و هم‌افزا پیگیری شود همچنین طرفین بر برگزاری مانورهای مشترک عملیاتی تأکید کردند که به افزایش آمادگی در مدیریت بحران‌هایی مانند آتش‌سوزی جنگل‌ها و مقابله با گرد و غبار منجر خواهد شد.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha