به گزارش ایسنا، یکی از مدیران شرکت خودروسازی «بیوایدی» در فوریه سال گذشته، گفت که این شرکت، راهاندازی یک کارخانه خودروهای الکتریکی در مکزیک را بررسی میکند. در فوریه سال جاری، نیز شرکت خودروسازی «جیلی» اعلام کرد که برای همکاری در زمینه تولید خودروهای کم آلاینده در برزیل، با شرکت خودروسازی رنو قراردادی امضا کرده است.
رویترز به نقل از افراد مطلع به این موضوع گفت که تایید هر دو پروژه از سوی دولت چین، بیش از حد انتظار طول کشیده است.
طبق این گزارش، برنامهریزان دولتی چین به نمایندگان خودروسازان گفتند که این پروژهها، انتقال فناوری را به خطر میاندازد، اما توضیح بیشتری ندادند.
افراد مطلع اعلام کردند که مقامات انجمن صنعت خودرو چین، همچنین در گفت وگوهای جداگانه با خودروسازان هشدار دادند که تعرفههای دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، باعث ایجاد ابهام در تجارت جهانی و اقتصاد خواهد شد و ریسک و بازده سرمایهگذاری آنها را پیچیده خواهد کرد.
به گزارش رویترز، یک منبع مطلع دیگر اظهار کرد: مقامات در مورد سرمایهگذاریهای خارج از کشور توسط خودروسازان چینی سختگیرتر و محتاط تر شدهاند، اما نه به حدی که به طور کامل پذیرش درخواستها را متوقف کنند.
جیلی گفت که همکاریاش با رنو در برزیل موفقیتآمیز بوده است و اشاره کرد که خودروهای برقی این شرکت در هفته گذشته، تنها ۵۲ روز پس از امضای قرارداد، به صورت بومی عرضه شدند.
انتهای پیام
نظرات