• دوشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۷:۵۸
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404012513608
  • خبرنگار : 71951

مدیر یک کارخانه تولیدکننده نمای چوبی ساختمانی:

نبود حمایت‌های بانکی، ما را به سمت تعطیلی کشانده است

نبود حمایت‌های بانکی، ما را به سمت تعطیلی کشانده است

ایسنا/تهران مدیر یک کارخانه تولیدکننده نمای چوبی ساختمانی در پیشوا با اشاره به سرمایه‌گذاری ۱۲ میلیون دلاری در این واحد صنعتی، گفت: با وجود ظرفیت تولید ۱۲ میلیون مترمربع و امکان اشتغال‌زایی برای ۲۰۰ نفر، کارخانه فقط با پنج درصد ظرفیت فعال است و کمتر از ۱۰ نفر نیرو در آن مشغول به کارند.

امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین) در جریان بازدید بهزاد پورسید، معاون امور حقوقی قوه قضائیه از شهرک صنعتی پیشوا، مدیر کارخانه زیباچوب از شرایط بحرانی این واحد تولیدی گفت، واحدی که اکنون در وضعیت نیمه‌تعطیل قرار دارد.

عبدالله بختیاری، مدیر این کارخانه اظهار کرد: در حال حاضر کمتر از ۱۰ نفر در کارخانه مشغول کارند، در حالی که دو خط تولیدی ما باید به‌صورت شبانه‌روزی فعال باشند. این شرایط نه‌تنها سرمایه‌گذاری من را تهدید کرده، بلکه موجب از بین رفتن ظرفیت بزرگی از اشتغال در منطقه نیز شده است.

مشکلات تأمین مواد اولیه، یکی از گره‌های اصلی است

بختیاری با اشاره به چالش‌های مربوط به تأمین مواد اولیه، گفت: رزین، چسب، کاغذ دکور و کرافت از اجزای مهم تولید هستند. بخش قابل‌ توجهی از این مواد هنوز از خارج وارد می‌شود یا باید با قراردادهای کلان داخلی تأمین شوند. توان خرید کارخانه برای این مقیاس کافی نیست و تأمین‌کنندگان داخلی حاضر به فروش مقادیر کوچک نیستند.

وی با بیان اینکه چاپ کاغذ در داخل کشور انجام می‌شود اما پایه آن وارداتی است، ادامه داد: عدم توان مالی برای بستن قراردادهای بزرگ باعث شده است که به واردات وابسته باشیم. این در حالی است که می‌توانستیم با کمی حمایت، بخش عمده‌ای از این زنجیره را داخلی‌سازی کنیم.

نبود حمایت‌های بانکی، ما را به سمت تعطیلی کشانده است

بانک‌ها حمایت نمی‌کنند، بازار اطمینان نمی‌دهد

مدیر این کارخانه همچنین از بی‌مهری بانک‌ها و نهادهای مالی گلایه کرد و گفت: تسهیلاتی که دریافت کردیم بسیار محدود بوده و حتی همین میزان نیز با دشواری زیاد به‌دست آمده است. در حالی که برای فعال‌سازی کامل کارخانه، به سرمایه در گردش حداقل ۱۰ تا ۱۲ میلیون دلاری نیاز است.

وی بیان کرد: نبود حمایت‌های کافی از سوی بانک‌ها و بازار موجب شده است نه بتوانیم مواد اولیه کافی را تهیه کنیم، نه به بازار هدف دسترسی داشته باشیم. این شرایط واحد صنعتی ما را به سمت تعطیلی سوق داده است.

بختیاری از مسئولان خواست توجه جدی‌تری به ظرفیت‌های صنعتی منطقه داشته باشند و افزود: این کارخانه علاوه بر اشتغال‌زایی می‌تواند مانع خروج سالانه ده‌ها میلیون دلار ارز برای واردات محصولات مشابه شود. اگر مسئولان کشوری و استانی حمایت کنند، این واحد می‌تواند به‌عنوان یک الگوی موفق تولید داخلی معرفی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha