آیتالله سیدهاشم حسینیبوشهری، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار با برقعی، مدیر جامعةالزهرا(س) که امروز، ۲۶ فروردین انجام شد، ضمن ابراز امیدواری مقام معظم رهبری نسبت به این مجموعه علمی، بر ضرورت تربیت نیروهای نخبه و توانمند متناسب با نیازهای روز جامعه تأکید کرد.
وی در این دیدار با اشاره به جایگاه ویژه جامعةالزهرا(س) در حوزه علمیه خواهران، خواستار ایجاد بخش و گروه تخصصی برای شناسایی و تربیت استعدادهای برتر در میان طلاب خواهر شد.
حسینیبوشهری خطاب به مسئولان این مجموعه علمی اظهار کرد: علاوه بر برنامههای جاری، باید به شناسایی دقیق استعدادهای برتر در میان طلاب خواهر اهتمام ورزید و با انتخاب جمعی محدود، سرمایهگذاری ویژه و هدفمند بر روی آنان انجام داد. حتی اگر لازم باشد، برنامههای درسی خارج از چارچوبهای معمول برای این افراد نخبه درنظر گرفته شود.
لزوم توجه به ابعاد علمی و اخلاقی در گزینش طلاب نخبه
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر اهمیت گزینش صحیح طلاب نخبه افزود: در فرآیند گزینش، باید به ابعاد علمی و اخلاقی بالقوه افراد توجه ویژهای داشت تا جامعیت لازم در آنان شکل گیرد. همچنین لازم است امکانات، اساتید مجرب و فرصتهای مطالعاتی و پژوهشی مناسب برای این افراد فراهم شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حسینیبوشهری وجود مشکلات و موانع را از عوامل مؤثر در پیشرفت دانست و گفت: مشکلات، اراده ما را قویتر میکند و گاهی اوقات، خود زمینهساز پیشرفت و تعالی میشود.
نایبرئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نیاز جامعه به حضور فعال بانوان در عرصههای مختلف انقلاب اسلامی بیان کرد: بانوان بهدلیل ویژگیهای خاص خود، بهترین افراد برای اصلاح آسیبها و ناهنجاریهای اجتماعی با زبان نرم و منطق استوار هستند.
وی با اشاره به نمونههای موفق از تعامل بانوان محجبه با دیگر بانوان در فضاهای عمومی افزود: نمونههای کوچک از برخوردهای مثبت و مؤثر بانوان محجبه با دیگر بانوان در فضاهایی مانند مترو، نشاندهنده توانمندی آنان در این زمینه است.
تبلیغ چهره به چهره؛ مؤثرترین روش جذب جوانان
حسینیبوشهری خواستار برگزاری تورهای فرهنگی برای دانشآموزان و دانشجویان با هدف تبیین دین و آرمانهای انقلاب اسلامی بهصورت چهره به چهره شد و اظهار کرد: دشمنان، جوانان ما را با همین روش یکی یکی جذب میکنند و در جلسات عمومی، معمولاً مخاطبان ما کسانی هستند که با ما همفکر هستند و هدف ما باید جذب افرادی باشد که دینگریز یا دینستیز هستند.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به روش تبلیغ پیامبران الهی گفت: پیامبران الهی برای دعوت مردم به دین، از جاذبههای گفتاری و رفتاری استفاده میکردند تا افرادی که از دین فاصله زیادی داشتند، جذب ویژگیهای مثبت آن شوند.
انتهای پیام
نظرات