• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404012614260
  • خبرنگار : 71974

ارسال ۲۰ چکیده مقاله به همایش پیش‌نویس کنوانسیون مبارزه با تروریسم

ارسال ۲۰ چکیده مقاله به همایش پیش‌نویس کنوانسیون مبارزه با تروریسم

دبیر همایش پیش‌نویس کنوانسیون جامع مبارزه با تروریسم گفت: از زمانی که فراخوان برای ارسال مقالات داده شد، توانستیم حدود ۲۰ چکیده مقاله در رابطه با موضوعات و محورهای همایش دریافت کنیم. امیدواریم که پس از بررسی این چکیده‌ها، در خردادماه شاهد انتشار کتابی شامل مجموعه مقالات با همین عنوان باشیم.

به گزارش ایسنا، هیبت‌الله نژندی منش، دبیر همایش پیش‌نویس کنوانسیون جامع مبارزه با تروریسم با بیان اینکه امروز ما در شرایطی گرد هم آمده‌ایم که مسئولیت سنگینی بر دوش داریم، گفت: پیش‌نویس سندی که هنوز در مرحله پیش‌نویس باقی مانده است، نشان‌دهنده چالش‌های حقوقی و فراحقوقی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: اهمیت این بحث در این است که برای اولین بار در دانشکده حقوق و علوم سیاسی درباره این پیش‌نویس صحبت می‌کنیم. این موضوع به خاطر دغدغه‌های کشور ما به عنوان یک کشوری است که طی چند دهه گذشته قربانی تروریسم بوده است.

نقش سازمان‌های مردم‌نهاد در تحلیل واقعیت‌ها  

این مقام مسئول با اشاره به حضور سازمان‌های مردم‌نهاد، اظهار داشت: در این همایش، صرفاً از زاویه دانشگاهی به موضوع نگاه نکرده‌ایم. انجمن دفاع از قربانیان تروریسم، که به عنوان یکی از شناخته‌شده‌ترین انجمن‌ها در این حوزه دارای مقام مشورتی در سازمان ملل است و همچنین سازمان دیدبان حقوق بشر کردستان و سازمان دفاع از قربانیان خشونت، نقش مهمی در تحلیل واقعیت‌ها دارند.

وی ادامه داد: این سازمان‌ها عملاً از میدان گزارش تهیه می‌کنند و می‌توانند به ما کمک کنند تا آنچه را که از نظر تئوری در دانشگاه مطالعه می‌کنیم، با واقعیت‌ها انطباق دهیم و به سمت عدالت حرکت کنیم. این یک ویژگی مهم این همایش است.

 ارتباط دانشگاه با سیاست‌های کلان کشور  

نژندی منش با تأکید بر ارتباط دانشگاه با سیاست‌های کلان کشور اظهار داشت: دانشگاه خود را درگیر سیاست‌های راهبردی و کلان کشورمان در رابطه با مسئله مقابله با تروریسم کرده است. این امر نشان‌دهنده تعهد دانشگاه به حل مسائل بزرگ و چالش‌برانگیز است.

وی افزود: از زمانی که فراخوان برای ارسال مقالات داده شد، توانستیم حدود ۲۰ چکیده مقاله در رابطه با موضوعات و محورهای همایش دریافت کنیم. امیدواریم که پس از بررسی این چکیده‌ها، در خردادماه شاهد انتشار کتابی شامل مجموعه مقالات با همین عنوان باشیم.

حضور اساتید بین‌المللی و گزارشگران در این همایش

دبیر همایش با اشاره به حضور اساتید بین‌المللی، گفت: ما از اساتید بین‌المللی و صاحب‌نظران دعوت کردیم. به ویژه، جناب آقای دکتر بن سائول ویدیو، گزارشگر ویژه سازمان ملل، در ادامه برنامه حضور خواهند داشت. همچنین، یکی از همکاران دانشگاهی قرار بود دبیرکل سازمان برای ما ویدیویی ارسال کنند که به دلیل مشکلات برنامه‌ای ایشان، ما متاسفانه از این فرصت محروم شدیم. اما مقاله‌ای از ایشان برای انتشار در مجموعه مقالات دریافت خواهیم کرد.

وی در پایان، از مسئولان و پشتیبانان همایش قدردانی کرد و گفت: لازم می‌دانم از ریاست دانشگاه، معاونت پژوهشی دانشگاه، ریاست دانشکده، معاون پژوهشی دانشکده و همچنین مسئولین پژوهشی تشکر کنم که این فرصت را به ما دادند تا بتوانیم به سهم خودمان در این امر مهم نقشی داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha