• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۷:۲۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404012614363
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی:

باید به افراد کاردان و متخصص بها داد

باید به افراد کاردان و متخصص بها داد

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه توجه به کیفیت امور، کارآمدی، احساس مسئولیت و برنامه‌محوری، کلید موفقیت در هر مجموعه‌ای است، گفت: باید به افراد کاردان و متخصص بها داد.

اسفندیار صادقی، روز سه‌شنبه، بیست و ششم فروردین در کارگروه توسعه مدیریت، بر توجه به شاخص‌ها تاکید کرد و گفت: رتبه و جایگاه استان در شاخص‌های متعدد و ملی، گویای عملکرد ما بوده و تلاش‌ها باید در راستای حفظ جایگاه و مرجعیت استان آذربایجان شرقی باشد.

وی، موفقیت‌ها و نتایج حاصله را برآیند کار تیمی و جمعی دانست و ادامه داد: قرار گرفتن در جایگاه‌های برتر در زمینه‌های مختلف، نیازمند برنامه‌ریزی بوده و موفقیت در گام‌های بعدی را در پی خواهد داشت.

وی، لزوم جدی گرفتن پروژه مهر از ابتدای سال را مورد تاکید قرار داد و بر ضرورت ارتقای جایگاه استان  در تمام شاخص‌ها تاکید کرد و با اشاره به نقش آموزش به مدیران و سایر نیروها، برگزاری دوره‌های آموزشی برای توانمندی نیروها را موثر دانست.

صادقی در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم پیشروی در چارچوب قانون و پایبندی بر آیین نامه‌ها و بخشنامه‌ها تاکید کرد و گفت: قانون، فصل‌الخطاب بوده و باید با خودداری از سلیقه فردی با وحدت رویه پیش رویم.

وی با بیان اینکه ساماندهی نیروی انسانی یکی از اولویت‌های اساسی نظام تعلیم و تربیت به شمار می‌آید، اظهار کرد: این اصل یکی از موضوعات مورد تاکید سند تحول بنیادین بوده و تلاش می‌شود تا نیروی انسانی بر همین اساس، راهبری شود.

همچنین در ادامه جلسه، کمیته پدافند غیرعامل آموزش و پرورش استان با حضور مدیرکل آموزش و پرورش و دیگر اعضای این کمیته، برگزار شد و صادقی در این کمیته با بیان اینکه پدافند غیرعامل به اقدامات پیشگیرانه نیاز داشته گفت: این مهم با توجه به مورد هدف قرار دادن نوجوانان از سوی دشمنان درباره موضوعات آموزشی وتربیتی هم مانند بسیاری از موارد دیگر از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده و نباید از اهمیت آن غافل شد.

وی در کمیته پدافند غیرعامل، شناسایی نقاط حادثه‌خیز مدارس، بر لزوم توجه در زمینه حفاظت فیزیکی مدارس تاکید و اظهار کرد: بهتر است علاج واقعه را قبل از وقوع کرد. سلاح معلم، علم او بوده و در عصر فناوری‌های نوین باید معلمان همواره چندین گام جلوتر باشند.

گفت‌وگو حول محور اهمیت و نقش هوش مصنوعی در ارتباط با پدافند غیرعامل و مورد توجه قرار گرفتن این حوزه در آموزش ۳۰ درصدی معلمان دوره متوسطه و آموزشگران در زمینه هوش مصنوعی و استفاده از ظرفیت پژوهسشراها و فصل تابستان به این منظور از جمله پیشنهادهای مطرح شده در این زمینه بود.

بر همین اساس؛ اعلام آمادگی دانشگاه‌ صنعتی سهند برای برگزاری دوره‌های آموزشی هوش مصنوعی به معلمان و دانش‌آموزان طی تفاهم نامه‌ای نیز از دیگر موارد مطرح شده در کمیته پدافند غیر عامل بود که با استقبال اعضا مواجه شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، نقش مدیران مدارس و برگزاری دوره‌های آموزشی برای آنان در زمینه پدافند غیر عامل نیز در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت و بر لزوم تشکیل گروه‌ مقابله با بحران در مدارس با کمک محلات و تعریف گروه‌های مداخله در بحران مانند گروه انجام خدمات اضطراری و گروه کمک‌های اولیه تاکید شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha