دکتر محمدرضا شکوهی با تاکید بر پرهیز از فعالیتهای خارج از منزل در این شرایط، اظهار کرد: برای پیشگیری از بروز مشکلات تنفسی در صورت امکان، از خروج غیرضروری از خانه خودداری کنید، همچنین با توجه به شرایط نامساعد جوی، فعالیتهای ورزشی و تفریحی را به زمانهای مناسبتری موکول کنید.
شکوهی با بیان اینکه در صورت نیاز به خروج از منزل، حتماً از تجهیزات محافظتی مناسب مانند ماسکهای استاندارد (N۹۵ یا مشابه) استفاده کنید، ادامه داد: برای جلوگیری از ورود گرد و خاک به چشمها نیز لازم است از عینکهای محافظ استفاده کنید.
رئیس مرکز اورژانس ۱۱۵ و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان، بر حفظ رطوبت محیط در این شرایط نامساعد تاکید کرد و گفت: برای این منظور از دستگاههای بخور برای افزایش رطوبت در فضای داخلی استفاده کنید. همچنین در زمانهای بروز گرد و خاک، دربها و پنجرهها را به خوبی بسته نگهدارید.
شکوهی با بیان اینکه در صورت بروز گرد و خاک، مصرف آب و تغذیه سالم را در برنامه خود همچنان حفظ کنید و آب کافی بنوشید تا بدن هیدراته بماند، خاطرنشان کرد: افزایش مصرف میوهها و سبزیجات تازه که دارای ویتامین ث هستند، در این شرایط بسیار توصیه میشود.
رئیس مرکز اورژانس۱۱۵ و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر مراقبت از افراد آسیبپذیر هنگام وقوع گرد و خاک، بیان کرد: کودکان، سالمندان و افراد دارای بیماریهای تنفسی به مراقبت بیشتری نیاز دارند؛ این افراد را تشویق کنید که در محیطهای بسته و ایمن بمانند.
بهگزارش ایسنا به نقل از مرکز اورژانس همدان، شکوهی هشدار داد: در صورت بروز علائم تنفسی مانند سرفه، تنگی نفس یا خستگی شدید، به پزشک مراجعه کنید. در صورت بروز واکنشهای آلرژیک نیز اقدامات لازم را انجام دهید.
وی بیان کرد: نکات مهم و پیشگیرانه را با خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید تا همگان از خطرات مطلع شوند و اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند. در مواقع اضطراری نیز هنگام بروز حوادث یا نیاز به کمک فوری، با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرید.
انتهای پیام
نظرات