• دوشنبه / ۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404060301390
  • خبرنگار : 50037

فرماندار خبر داد

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۸۲۸ میلیارد تومان پروژه عمرانی همزمان با هفته دولت در کبودراهنگ

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۸۲۸ میلیارد تومان پروژه عمرانی همزمان با هفته دولت در کبودراهنگ

ایسنا/همدان فرماندار شهرستان کبودراهنگ از افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۸۲۸ میلیارد تومان پروژه مختلف عمرانی، خدماتی، بهداشتی، کشاورزی همزمان با هفته دولت در این شهرستان خبر داد.

ایوب موسوی منور دوشنبه ۳ شهریور در دومین روز از هفته دولت در دیدار با امام جمعه این شهر، اظهار کرد: در هفته دولت ۱۳۱ پروژه مختلف عمرانی توسط ۱۹ دستگاه این شهرستان افتتاح و کلنگ‌زنی خواهد شد که با تلاش‌های انجام شده رقم اعتباری این پردژه‌ها نسبت به هفته دولت سال گذشته تقریبا ۱۰۰ برابر افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه حوزه راهداری شهرستان دارای بیشترین میزان صرف اعتبار در پروژه‌های قابل افتتاح خود در هفته دولت بوده است، تصریح کرد: حوزه ورزش و جوانان، بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی، مخابرات، آموزش و پرورش، بنیاد مسکن، دهیاری‌ها و شهرداری‌ها در هفته دولت امسال دارای پروژه‌های مختلفی در شهرستان آماده افتتاح دارند که این پروژه‌ها نتیجه پیگیری نماینده شهرستان و نیز توجه ویژه استاندار همدان به این شهرستان بوده است.

موسوی منور با بیان اینکه امسال وضعیت آب شرب شهرستان وضعیت خوبی نبود، گفت: خوشبختانه با مدیریت لازم از روزهای سخت عبور کردیم ضمن اینکه در هفته دولت پروژه‌های مختلف در حوزه آبرسانی به چندین روستا داریم که به بهره برداری می‌رسد.

وی با اشاره به آبرسانی به بخش گل تپه،  تصریح کرد: در راستای این پروژه ۱۸ کیلومتر لوله‌گذاری از مجتمع عظیم دره به شهر گل تپه انجام شده است.

فرماندار کبودراهنگ در ادامه از تخصیص ۲۳۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه‌های اشتغالزایی شهرستان در یکسال گذشته خبر داد و گفت: در حوزه اوقاف و حل مشکل چندین ساله اوقافی بودن بخشی از اراضی کبودراهنگ تلاش‌های بسیار خوبی از سوی نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی، استاندار همدان، ائمه جمعه و مدیران انجام شده که با این پیگیری‌ها مشکل چندین ساله شهرستان مرتفع خواهد شد.

نماینده عالی دولت در شهرستان در ادامه با اشاره به بحث انرژی های خورشیدی و تجدیدپذیر تصریح کرد: با توجه به ناترازی‌هایی که در حوزه انرژی وجود دارد ۱۳۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی در زمینی به مساحت ۲۴۰ هکتار در سال گذشته در کبودراهنگ کلنگ‌زنی شد ضمن اینکه ۱۰۰ مگاوات نیز در هفته دولت آماده کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی است.

موسوی منور با بیان اینکه شهرستان کبودراهنگ پایلوت احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی در استان و کشور به شمار می‌رود، تصریح کرد: بخشی از این پروژه تا دهه فجر و یا تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه تکمیل و فعال کردن پروژه‌های نیمه تمام راکد یکی از اولویت‌های شهرستان به شمار می‌رود، افزود: دانشگاه فنی مهندسی سالیان سال در ورودی شهر یکی از جمله پروژه‌های نیمه تکمیل باقی مانده از سالیان گذشته در شهرستان بود که این پروژه در حال تکمیل نهایی است .

وی همچنین از فعال شدن مجدد پروژه ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی این شهر خبر داد و گفت: این پروژه در دهه فجر قابل افتتاح بوده و با بهره‌برداری از آن دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان به ساختمان جدید منتقل می‌شوند.

موسوی منور همچنین با اشاره به بحث حوزه نهضت ملی مسکن شهرستان، خاطر نشان کرد: در این رابطه ۱۵.۵ هکتار به ظرفیت حوزه مسکونی شهر کبودراهنگ اضافه خواهد شد که با این اقدام در هفته دولت بحث واگذاری‌های آن انجام خواهد شد.

این مقام مسئول در ادامه خاطر نشان کرد: در حوزه توسعه گلخانه‌های شهرستان و کشت محصولات کم آب‌بر گام‌های بسیار خوبی با توجه به تنش آبی موجود برداشته شده است.

موسوی منور با بیان اینکه امسال بیشترین اعتبار را به نوسازی مدارس اختصاص دادیم، افزود: در حوزه میراث فرهنگی امسال پروژه‌های خوبی دردست اقدام بوده ضمن اینکه در سال‌جاری اعتبار ویژه‌ای برای احداث موزه اکنلو در نظر گرفته شده تا این موزه به عنوان یک ظرفیت بسیار خوب در استان و شهرستان در این روستای گردشکری احداث شود ضمن اینکه موزه فعلی روستای اکنلو یک موزه با قدمت ۱۰۰۰ ساله بوده که به دلیل جانمایی در مرکز تحقیقاتی پزشکی، بازدید عمومی ندارد و احداث یک موزه مجزا برای این روستا ضروری است.

فرماندار کبودراهنگ همچنین از مقدمات سرمایه‌گذاری احداث گاوداری ۳۰۰۰ رأسی توسط شستا در شهرستان خبر داد و گفت: امیدواریم هر چه سریع‌تر سرمایه‌گذاری در این حوزه در شهرستان محقق شود.

وی در ادامه با اشاره به ضریب امنیتی بسیار خوب شهرستان، خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۹۹ درصد روستاهای سطح شهرستان به دوربین مداربسته و پایش تصویری مجهز هستند که به طور قطع این امر در ارتقای ضریب امنیتی شهرستان از نقش موثری برخوردار خواهد بود.

موسوی منور در ادامه اظهار کرد: طی بازدید از معاون و شرکت‌های تولیدی سطح شهرستان به این واحدها تأکید کرده‌ایم که حتما شماره حساب‌های خود را به شهرستان منتقل کنند تا از این ظرفیت بتوانیم در حوزه نظام بانکی خودمان استفاده کنیم و برای شهرستان مفید واقع شود.

وی با اشاره به خدمات بسیج سازندگی در بسیاری از پروژه‌ها بویژه پروژه‌های آب‌رسانی، گفت: امسال هم اعتبارات خوبی برای حوزه بسیج سازندگی سطح شهرستان در نظر گرفته شده است.

موسوی منور از افتتاح درمانگاه شیرین سو در دهه فجر خبر داد و گفت: بحث مصلی شهر کبودراهنگ که امام جمعه شهر با جدیت پیگیر آن بودند امسال برای این طرح نیز اعتبار لازم پیش‌بینی شده است.

امام جمعه کبودراهنگ هم مردمداری، ساده‌زیستی و صداقت را مهم‌ترین رمز ماندگاری شهیدان رجایی و باهنر دانست و گفت: مدیران و دولتمردان امروز باید این شهیدان بزرگوار را الگوی عملی خود قرار دهند، چرا که آنچه آنان را در تاریخ ماندگار کرد، خدمت صادقانه به مردم بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین نقی باقری هفته دولت را فرصتی برای یادآوری خدمات دولت و هماهنگی مسئولان دانست و گفت: دولتمردان و مسئولان باید با مدیریت درست و تعامل سازنده، وحدت ملی را حفظ کنند و هرگونه اختلاف‌نظر را در مسیر توسعه و خدمت به مردم رفع کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha