سیداحمد فاضلی، معاون پژوهشی دانشکده الهیات دانشگاه قم و دبیر علمی همایش فقه ناباروری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: موضوع فرزندآوری یکی از مسائل جدی کشور است که به مرحله عملیاتی نزدیک شده و از بحث مطالبات پژوهشی به عرصه عمل رسیده است؛ فرمایشات مقام معظم رهبری و برنامههای کلان کشور بهروشنی بر این نکته تأکید دارند که این مسئله هر چه زودتر باید حل شود.
وی ادامه داد: این همایش نمونهای برجسته از همکاریهای بین حوزه علوم طبیعی و پزشکی با ملاحظات فقهی، حقوقی و اخلاقی است، و از جمله مسائلی است که ما در آن با دیگر کشورهای اسلامی مشترک هستیم.
فاضلی عنوان کرد: بخش نهادهای فرهنگی اهمیت ویژهای دارد، بهویژه در خصوص موانع فرهنگی که برای نسل جوان مطرح است. این نهادها میتوانند تا حدی اضطراب و دلهره را کاهش دهند و به افرادی که با مشکلات باروری مواجه هستند، کمک کنند تا از نگرانی و فشارهای روانی رهایی یابند و قبل از اینکه زمان طلایی را از دست بدهند به سمت درمان هدایت شوند.
معاون پژوهشی دانشکده الهیات دانشگاه قم گفت: برای آگاهسازی جامعه در این مسائل، بخشی از این وظیفه بر عهده دانشگاهها و برخی جنبههای علمی آنها، بهویژه در حوزه خواهران قرار دارد.
وی در پایان اضافه کرد: همچنین، روشنگری و اطلاعرسانی بهگونهای باید انجام شود که اگر کسی سوالی دارد، بتواند به راحتی مراجعه کند و در صورت عدم تمایل جامعه هدف به پرسشگری، فرهنگسازی لازم انجام شود تا این اطلاعرسانی به درستی صورت گیرد.
انتهای پیام
نظرات