• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404012714814
  • خبرنگار : 71234

لاهوتی: از تیم مذاکره‌کننده حمایت کنیم

لاهوتی: از تیم مذاکره‌کننده حمایت کنیم

سخنگوی فراکسیون مستقلین ولایی مجلس گفت: همه از تیم مذاکره‌کننده حمایت کنیم و به آن‌ها اعتماد داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود در جلسه علنی امروز مجلس در نطق میان دستور خود گفت: در خصوص مذاکرات، رهبری معظم انقلاب اسلامی با مذاکرات موافقت کرده‌اند. خواهش من از همه بزرگواران این است که از تیم مذاکره‌کننده حمایت کنیم و به آن‌ها اعتماد داشته باشیم.

وی افزود: قطعا تیم مذاکره‌کننده نیز تمام تصمیمات را از شورای امنیت می‌گیرند. آن‌ها حلقه واسط بین حاکمیت و طرف مذاکره هستند و از خود تصمیمی نخواهند گرفت. ما نیز باید از این دوستان حمایت کنیم.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه بیان کرد: باید شرکت‌های واسطه‌ای حذف ‌شود. معنایی ندارد که شرکت‌های واسطه‌ای منافعی کسب کند و باید این وضعیت را در مجلس حل کنیم. باید نیروهای شرکتی براساس براساس پست‌های سازمانی، تسهیلات و گزینش ساماندهی شوند. همچنین موضوع حق‌التدریس‌ها، پیش‌دبستانی‌ها و نهضتی‌ها تعیین تکلیف شود.

لاهوتی با تاکید بر لزوم تعیین تکلیف وضعیت تقسیمات کشوری گفت: بسیاری از شهرداری‌ها هنوز حقوق کارکنان خود را پرداخت نکرده‌اند. بر اساس آمار، سازمان شهرداری‌ها در ۱۵ فروردین ۱۹ همت پول در حسابش داشت. باید به این وضعیت رسیدگی شود.

وی همچنین گفت: منابع طبیعی در بسیاری از روستاها و شهرها زمین‌های مردم را تصرف کرده است. ما قانونی در سال ۱۳۹۴ تصویب کردیم که باید اجرا شود. باید وزیر کشاورزی این قانون را اجرا کند.

این نماینده مجلس با اشاره به ناترازی برق گفت ظرفیت اسمی ما ۳۰۰۰ مگاوات است، اما ما ۶۷ هزار مگاوات وارد مدار کرده‌ایم و هنوز ۲۰ مگاوات را وارد مدار نکرده‌ایم. فصل گرما شروع نشده، سعی برق را شروع شده است.

علی نیکزاد نایب رییس مجلس در پایان نطق لاهوتی گفت: وزرات کشور بنا نداشت وارد تقسیمات کشوری شود. الان دولت چهاردهم مستقر است پس وزارت کشور کار را پیش ببرد. کمیسیون شوراها نیز پیگیر باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha