• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۰
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1404012715135
  • خبرنگار : 71486

دمنوش‌هایی که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند

دمنوش‌هایی که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند

در طب سنتی دمنوش‌هایی برای جلوگیری از سرماخوردگی وجود دارد که می تواند حتی بهتر از داروهای آنتی‌بیوتیک و یا واکسن‌ها عمل کند.

به گزارش ایسنا، باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: در این روزها سرماخوردگی بیشتر شده است، این دمنوش‌ها برای تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرماخوردگی موثرند.

مصرف دمنوش های گیاهی مقرون به صرفه اند و گاهی بهتر از داروهای شیمیایی جواب می دهند.

دمنوش ریحان و زنجبیل

برگ ریحان معده را آرام می‌کند و عفونت، اختلالات تنفسی و افسردگی را از بین می‌برد. همچنین خواص آنتی‌بیوتیکی و آنتی اکسیدانی دارد.

دمنوش گزنه، سنبل‌الطیب و قاصدک

این سه گیاه دارای مواد مغذی قدرتمندی هستند. گزنه خواص ضد باکتری و ضد قارچی دارد و به عنوان یک گیاه دارویی مفید مورد استفاده قرار می‌گیرد که دارای ویتامین‌ها و مواد معدنی زیادی است و ۲۰ برابر اسفناج، کلسیم دارد. همچنین باعث افزایش سطح آهن و کاهش خارش، عطسه و آلرژی می‌شود.

سنبل‌الطیب به کاهش درد عضلات و تهوع کمک می‌کند و خاصیت ضد قارچی و ضد باکتری دارد. قاصدک هم می‌تواند به کاهش عفونت، کمک به عملکرد کلیه، پاک کردن کبد و کمک به هضم غذا کمک کند.

دمنوش عسل، لیمو و زنجبیل

لیمو سرشار از ویتامین C است، یکی از ترکیبات عالی برای بهبود سرفه‌ها و گلودرد ناشی از سرماخوردگی است. ویتامین C موجود در آبلمیو در کنار فواید عسل طبیعی می‌تواند به تسریع روند درمان سرماخوردگی کمک کند. به اضافه این که زنجبیل می‎ تواند به پیشگیری از بیماری کمک کند.

دمنوش گل میخک

این دمنوش ادرار آور است و گرفتگی ریه را برطرف می‌کند. دمنوش میخک می‌تواند سینوس‌ها را باز کند.

دمنوش نعنا فلفلی

نعنا فلفلی یک ماده رایج در داروهای ضد سرفه و ضد انعقاد است. روغن موجود در برگ نعنا دارای مزایای ضد ویروسی است که به جلوگیری از گسترش ویروس‌های سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می‌کند. این دمنوش می‌تواند درد عضله و سرفه را نیز کاهش دهد و راه بینی را باز کند.

دمنوش دارچین

 دارچین برای درمان سرفه‌های مزمن، علائم سرماخوردگی و پاک کردن سینوس‌ها مفید است.

دمنوش بابونه

تحقیقات نشان می‌دهد که دمنوش بابونه دارای ترکیباتی است که می‌تواند با سرماخوردگی مبارزه کند. برای جلوگیری از درد و خستگی نیز مفید است. چای بابونه خواص ضد التهابی دارد که برای کاهش تورم و قرمزی مفید است. خواص آنتی اکسیدانی آن هم برای بهبود بافت‌ها و سلامت مفید است. بابونه ضد اسپاسم است و سرفه را نیز کاهش می‌دهد.

دمنوش آویشن

 آویشن یکی دیگر از دمنوش‌های گیاهی مفید برای مبارزه و تقویت بدن در برابر سرماخوردگی و آنفلوانزا است.

دمنوش اسطوخودوس

گیاه دارویی اسطوخودوس اگر همراه با پونه، آویشن و نعنا دم شود برای درمان سرماخوردگی بسیار مؤثر است، این گیاه با داشتن خواص ضد درد و تسکین دهنده سرفه‌های خشک به بهبودی بیماری کمک می‌کند.

دمنوش چهارگل

 یکی از بهترین دمنوش‌های مناسب برای درمان سرماخوردگی و گلو درد چهار گل است که در طب سنتی توصیه می‌شود، این دمنوش از ترکیب گیاهانی مانند گل ختمی، آویشن شیرازی، گل پنیرک و اسطوخودوس و دانه‌های عناب درست شده است.

دمنوش مریم گلی

دمنوش این گیاه دارویی برای درمان عفونت‌های تنفسی، التهاب سینوس‌ها و بیماری آنفلوانزا بسیار مفید است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۲۲:۰۶

سلام مشکل طب سنتی این است که نمیگوید برای چه مضر است. مثال ساده سنبل الطیب است که برای فشار خون مضر است و باید با چیز دیگری دم شود . در حقیقت همه مواد گیاهی فایده هایی دارند آنچه باید هشدار داده شود منع مصرف در اشخاص و بیماری های مختلف است .

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۰۱:۵۸

دمت گرم خوب گفتی.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۱۰:۰۳

خوب میگه طب سنتی خوبه ولی درنظرنمیگیره که این دمنوش مثلابراکسایی که مشکل کبددارن سمه...

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۱۰:۳۹

متاسفانه پزشکهای طب جدید هم راجع به ضرر های داروها چیزی نمیگن حتی راجع به خواص دارو چیزی نمیگن . متخصص گوارش برای من چند نوع انتی بیوتیک نوشت و چون ماه رمضان بود گفت افطار و سحر بخور . اون موقع باید ۱۶ ساعت روزه می گرفتیم . در نتیجه کلیه ام آسیب دید

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۱۶:۰۸

سلام هرداروی هم مضرات داره هم فوایداگرهرکس خواست مصرف کنه باید پیش طب سنتی بره تابادانستن مشکلات بیماردارویی که برای ایشون مفیده تجویزکنه

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۰۸:۰۸

با سلام و تشکر از اینکه با هزینه کم سعی در ارتقای سلامت و آگاهی مردم دارید. تمام دارو ها چه شیمیایی و چه گیاهی بصورت متفاوت برای خیلی از نفرات اثرات و ایجاد حساسیت‌هایی دارند.البته که در داروهای شیمیایی بیشتر است. تصمیم با فرد است.

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۲۰:۳۵

با تشکر برای رسوندن آگاهی مردم

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۲۳:۰۴

عالی

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۹ ۱۵:۴۰

مطالب مفید بودند