• پنجشنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۰:۱۸
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404012815412
  • خبرنگار : 71649

معاون شهردار تهران خبر داد

خروج ۸۰۰۰ درخت آلوده از بوستان چیتگر/ کاشت ۲۳ هزار درخت جدید

خروج ۸۰۰۰ درخت آلوده از بوستان چیتگر/ کاشت ۲۳ هزار درخت جدید

معاون خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به اتمام پروژه‌های آبرسانی به بوستان چیتگر، گفت: لوله‌گذاری‌ برای اتصال از تصفیه‌خانه شهید باقری به مخازن بتنی انجام شد و رینگ کردن مخازن بتنی نیز به پایان رسید و در حال حاضر مشغول استفاده از آن هستیم.

ایمان گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت آبیاری درختان بوستان چیتگر با تأکید بر اینکه تاکنون تقریباً ۸ هزار درخت آلوده را از پارک خارج کردیم و ۲۲ تا ۲۳ هزار درخت در حالت کاشت است، افزود: پروژه‌های منابع آبی در بوستان انجام شده است و با توجه به مجوزی که داریم تا آخر اردیبهشت ماه مابقی درختان خشک از بوستان خارج می‌شوند.

وی ادامه داد: عملیات بهداشتی - پرورشی بوستان چیتگر را از ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ شروع کردیم و قبل از آن هم به هیچ درختی دست نزدیم. این عملیات توجیه فنی دارد و با نظارت اداره کل منابع طبیعی استان تهران و پیمانکار منابع طبیعی با رعایت اصول بهداشتی در حال انجام است.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران اضافه کرد: مشغول حذف درختانی هستیم که از قبل چکش خورده و کانون آلودگی بودند. در تعطیلات عید با توجه به ازدحام مردم در پارک چیتگر کاری انجام ندادیم و فقط کنده‌کشی داشتیم.

وی ادامه داد: از ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ با دستوراتی که به پیمانکار داده شد و ابلاغ تمدید مهلت قطع درخت توسط اداره منابع طبیعی، دوباره کار ادامه پیدا کرد و تا پایان اردیبهشت ادامه خواهد داشت. همچنین عملیات کاشت درختان با رعایت اصول در حال انجام است.

گودرزی با اشاره به اتمام پروژه‌های آبرسانی به بوستان چیتگر عنوان کرد: لوله‌گذاری‌ برای اتصال از تصفیه‌خانه شهید باقری به مخازن بتنی انجام شد و رینگ کردن مخازن بتنی نیز به پایان رسید و در حال حاضر مشغول استفاده از آن هستیم.

معاون شهردار تهران با تأکید بر اینکه پساب در چیتگر  جاری و ساری است و هم‌اکنون آبیاری درختان و کاشت درختان قدیمی را انجام می‌دهیم، تصریح کرد: مشکل آب در بوستان چیتگر حل شده است و ان‌شاءالله دیگر مشکلی پیش نمی‌آید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۹ ۰۸:۱۷

دیگران کاشتند و ما نابودشان کردیم. کاشت درخت همان قدر اهمیت دارد که رسیدگی بعد از آن بیشتر اهمیت دارد که شامل کود دهی سمپاشی و آبیاری مناسبه. شما از پس ۸۰۰۰ درخت بیمار برنیامدید حال میخواهید ۲۳۰۰۰ درخت بکارید؟ !!!

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۹ ۱۷:۰۲

دقیقا درست می‌فرماید

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۹ ۱۸:۴۷

سلام خود مردم رعایت نمی کند پوست درخت ها رو خراش میدن به جای زغال و شاخه ها رو می شکند یه پیشنهاد یه غرفه راه بندازید که زغال بفروشه یا سیار باشه با وانت اینجوری درخت ها آسیب نمی‌بیند وانت های که تخلف می کنند یا سد معبد می کنند این کار باهاشون بش

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۹ ۲۳:۵۹

سلام با نهال تازه کاشتن مشکل حل نخواهد شد چون با وجود آفت درختان کوچک بزرگ هم نخواهد شد اول باید مشکل آفت حل شود در استان ما هم این مشکل بود ولی به راحتی حل شد با یک محافظ درخت حتی درختان در حال خشک شدن رو دوباره احیا کردند ولی پایتخت هنوز نتوانسته

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۳۰ ۲۲:۴۳

گل،بوته،چمن،درخت کاج سوزنی،درخت اقاقیا و درختان ریز برگ،درخت عرعر بدرد نمی خورند.تنها آب می بلعند.نه هوا را تمیز میکنند نه هوا را خنک میکنند.درخت تبریزی،صنوبر،چنار،توت،گردو،خرمالو،انگور بکارید.

avatar
دیروز ۱۰:۵۵

احسنت. واقعا این درختا کاشتشون خیلی بهتر و اقتصادی تره. بومی ایرانن و آب چندانی هم نمیخوان.