• پنجشنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404012815609
  • خبرنگار : 50549

یک عضور اتاق بازرگانی مشهد:

چه تولیدکننده باشیم و چه بازرگان، باید از تجارت آزاد حمایت کنیم

چه تولیدکننده باشیم و چه بازرگان، باید از تجارت آزاد حمایت کنیم

ایسنا/خراسان رضوی رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی مشهد با بیان اینکه چه تولیدکننده باشیم و چه بازرگان، باید از تجارت آزاد و رقابتی حمایت کنیم، گفت: هر چند در کوتاه‌مدت ممکن است برخی واحدهای تولیدی که در شرایط محدود رشد کرده‌اند، با مشکلاتی مواجه شوند، اما در درازمدت، تجارت آزاد به نفع همه خواهد بود.

محمدحسین روشنک ۲۸ فروردین، در همایش «تبیین فرصت‌ها و چالش‌های توافقنامه تجارت آزاد ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا» که در اتاق بازرگانی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: اولین نیاز ما درک صحیح از حوزه تجارت به عنوان یک حوزه مادر و تاثیرگذار در دیگر بخش‌های اقتصاد است.

رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی مشهد گفت: تجارت آزاد افتخار هر کشوری است. اینکه اعلام شود که واردات ۲۵۰۰ قلم کالا ممنوع شده تا از تولید داخلی حمایت شود، به این معنی است که دست و پای مصرف‌کننده را بسته‌ایم. این روش هم تولیدکننده و هم مصرف‌کننده را در درازمدت آسیب‌پذیر می‌کند و این ظلمی به جامعه، اقتصاد و تولید داخل است؛ این افتخار نیست. افتخار واقعی این است که بتوانیم کیفیت و قیمت تمام‌شده‌ این ۲۵۰۰ قلم کالا را به‌گونه‌ای در داخل کشور تنظیم کنیم که واردات آنها غیرضروری شود، نه اینکه واردات را به‌طور کلی ممنوع کنیم. 

وی اضافه کرد: این نوع حمایت، در واقع تزریق مسکن به اقتصاد و تولید است که در درازمدت به مرگ زودرس آن منجر خواهد شد. کسانی که در کوتاه‌مدت از این روش سود می‌برند، نمی‌دانند که در درازمدت به ضرر خودشان است.

روشنک ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته در این حوزه افزود: برگزاری این همایش توسط اتاق بازرگانی خراسان رضوی، اتحادیه صادرکنندگان و مرکز آموزش اتاق بازرگانی خراسان رضوی، نشان از اهمیت توجه به تجارت آزاد و رقابتی است. چه تولیدکننده باشیم و چه بازرگان، باید از تجارت آزاد و رقابتی حمایت کنیم.  در کوتاه‌مدت ممکن است برخی واحدهای تولیدی که در شرایط محدود رشد کرده‌اند، با مشکلاتی مواجه شوند، اما در درازمدت، تجارت آزاد به نفع همه خواهد بود.

رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق مشهد ادامه داد: به عنوان مثال اگر تعرفه‌های واردات کامیون را حذف کنیم، نیاز به استفاده از ناوگان حمل‌ونقل خارجی برطرف می‌شود.  چرا باید از کامیون‌های افغانستان، ترکیه و... استفاده کنیم، در حالی که می‌توانیم تولید داخلی را افزایش دهیم؟ حمایت از ۵ درصد تولید داخلی، به ضرر ۹۵ درصد باقی‌مانده نیست؟  این نوع حمایت از تولید، در واقع ضربه زدن به تجارت و اقتصاد کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha