• پنجشنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404012815616
  • خبرنگار : 50105

تخفیف، راه چین برای دورزدن تعرفه‌ها

تخفیف، راه چین برای دورزدن تعرفه‌ها

فروشندگان چینی با ارائه کالا در پلتفرم چینی «ردنوت»( Rednote) به مصرف کنندگان داخلی می‌گویند که تحت تاثیر تعرفه‌های آمریکا، موجودی را با قیمت‌های تخفیف دار عرضه می‌کنند.

به گزارش ایسنا، طی هفته گذشته، ده‌ها فروشنده با پخش برنامه زنده از کالاهای تولید شده برای مشتریان آمریکایی گفتند دیگر نمی‌توانند به دلیل تعرفه‌های ۱۴۵ درصدی وضع شده آمریکا برای کالاهای تولید چین، فروش داشته باشند.

در یک پخش زنده، کاربر با فروش لوازم خانگی کوچک به بینندگان می‌گوید: آمریکا قرارداد خود را نقض کرده است. دیگر هیچ ارسالی وجود ندارد. همه چیز با ۹۰ درصد تخفیف به فروش می‌رسد. در ویدئوی دیگری، فروشنده لوازم خانگی اعلام کرد که سفارش‌هایی که به آمریکا ارسال نمی‌شوند، انبار را پرکرده‌اند.

این فشار در حالی صورت می‌گیرد که چین اعلام کرده است که در فروش کالاهای داخلی به صادرکنندگان چینی کمک می‌کند تا کالاهای خود را در داخل بفروشند و پس از تعرفه‌های ترامپ به عنوان جایگزینی برای بازار آمریکا یاد می‌کند.

شرکت تجارت الکترونیک هنگ کنگی «جی‌دی کام»( JD.com) و و سوپرمارکت‌های زنجیره‌ای «فرشیپو» (Freshippo) متعلق به شرکت علی‌بابا از جمله خرده‌فروشان و پلتفرم‌های تجارت الکترونیکی بوده‌اند که به این فشار پیوسته‌اند. «جی‌دی کام» گفته است که برای کمک به صادرکنندگان این کشور برای فروش محصولات خود در داخل کشور در سال آینده، یک صندوق ۲۰۰ میلیارد یوان (۲۷.۳۵ میلیارد دلار) ارائه خواهد کرد.

در نمایشگاه کانتون، بزرگترین نمایشگاه تجاری چین که دو بار در سال در شهر جنوبی گوانگژو برگزار می شود، صادرکنندگان روز سه شنبه به رویترز گفتند که بازارهای آمریکا برای آنها یخ زده است.

برخی منابع مرتبط در صادرات گفتند که نسبت به پخش زنده فروش شبکه اجتماعی «ردنوت» تردید دارند. یکی از صادرکنندگان چینی که به دلایل حفظ حریم خصوصی از ذکر نام خود خودداری کرد، به رویترز گفت که صادرکنندگان تمایل به داشتن بازارهای هدف متنوعی داشتند و اگر آمریکا یک گزینه نباشد، تمرکز خود را به کشورهای دیگر تغییر خواهند داد.

تحلیلگران گفتند که پخش زنده با نحوه واکنش چین به فشار خارجی مطابقت دارد و حتی اگر فقط بازاریابی باشد، موثر خواهد بود. در چین، این احساس وجود دارد که ما باید با هم متحد شویم و باید در برابر قلدری و زورگیری آمریکا مقاومت کنیم.

اشلی دودارنوک، بنیانگذار شرکت مشاوره دیجیتال چوزان، گفت: هشتگ‌هایی مانند «مقاومت»، «چین می‌تواند آن را بسازد» و «کارخانه‌ها را نجات دهد» همگی در پی بروز جدیدترین درگیری تجاری بین دو اقتصاد بزرگ جهان ظاهر شده‌اند.

تعرفه‌های ترامپ به نوعی ممکن است در واقع به تقویت احساسات مصرف‌کننده چین کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۱۳:۲۹

منم ناراحتم از این کارهای ترامپ ولی بذارید مردم دنیا هم معنی قلدری و ظلم آمریکا رو بفهمند و با تمام وجود حس کنند ما چند ساله که تحریمیم و حتی بقیه کشورهای غربی و .. هم به آمریکا کمک کردن برای این تحریم