• پنجشنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404012815631
  • خبرنگار : 50105

بررسی تعرفه‌های جدید احتمالی بر واردات مواد معدنی حیاتی آمریکا توسط ترامپ

بررسی تعرفه‌های جدید احتمالی بر واردات مواد معدنی حیاتی آمریکا توسط ترامپ

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه تحت تاثیر تشدید اختلافات با شرکای تجاری جهانی و تلاش برای تحت فشار قرار دادن چین، دستور بررسی تعرفه‌های جدید احتمالی بر واردات مواد معدنی حیاتی آمریکا، را صادر کرد.

به گزارش ایسنا، این دستور آنچه را که تولیدکنندگان، مشاوران صنعت، دانشگاهیان و سایرین مدت‌ها در مورد آن به واشنگتن هشدار داده‌اند را  آشکار می‌کند که آمریکا بیش از حد به پکن و سایرین برای نسخه‌های فرآوری‌شده مواد معدنی متکی است که کل اقتصاد آن را تامین می‌کند. به عنوان مثال، چین بزرگترین تولیدکننده جهانی ۳۰ ماده معدنی از ۵۰ ماده معدنی است که توسط سازمان زمین شناسی آمریکا حیاتی است و در ماه های اخیر صادرات خود را کاهش داده است.

ترامپ دستوری را امضا کرد که به هوارد لوتنیک، وزیر بازرگانی آمریکا دستور داد تا بررسی امنیت ملی را آغاز کند. این همان قانونی است که ترامپ در اولین دوره ریاست جمهوری خود برای اعمال تعرفه‌های جهانی ۲۵ درصدی بر فولاد و آلومینیوم و در ماه فوریه برای بررسی تعرفه‌های احتمالی مس استفاده کرد.

ترامپ در این دستور گفت: وابستگی آمریکا به واردات مواد معدنی، پتانسیل خطراتی را برای امنیت ملی، آمادگی دفاعی، ثبات قیمت‌ها، و شکوفایی و انعطاف پذیری اقتصادی افزایش خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha