اسدالله ربانیمهر در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر، بیش از ۵۰۰ سازمان مردمنهاد در حوزههای مختلفی، مانند؛ اجتماعی، فرهنگی، خیریه، خانواده، کارآفرینی، آسیبهای اجتماعی، بهداشت و درمان، گردشگری و محیط زیست در استان همدان فعالیت دارند.
ربانی با اشاره به اجرای طرح ساماندهی سمنها در همدان، تصریح کرد: فرآیند شبکهسازی و ساماندهی تشکلها در قالب گروههای تخصصی در این طرح، دنبال میشود تا با برگزاری جلسات و نشستهای منظم، فعالیتهای این نهادها با انسجام و هماهنگی بیشتری ادامه پیدا کند.
وی ادامه داد: از دیگر برنامههای طرح ساماندهی میتوان به برگزاری مجمع عمومی سازمانهای مردمنهاد، انتخاب نمایندگان سمنها و ایجاد ارتباط مؤثر با مجموعههای دولتی و خصوصی اشاره کرد.
مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری همدان خاطرنشان کرد: در این طرح، توجه ویژهای به سازمانهای مردمنهاد شهرستانها صورت گرفته و راهاندازی سمنهای مورد نیاز جامعه در حوزههایی مانند هوش مصنوعی، خانواده، گردشگری و آسیبهای اجتماعی در اولویت قرار دارد.
ربانیمهر ادامه داد: یکی از بخشهای مهم سفرهای شهرستانی استاندار همدان، برگزاری جلسات با سمنها و دیدار با تشکلهای مختلف است.
وی یادآوری کرد: تقویت سازمانهای مردمنهاد بهعنوان مجموعههایی غیردولتی، غیرسیاسی و غیرانتفاعی، یکی از راهکارهای اصلی ارتقاء سرمایههای اجتماعی و مردمیسازی برنامههاست.
مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری همدان در پایان تاکید کرد: باید به این درک جمعی برسیم که سازمانهای مردمنهاد، یک فرصت ارزشمند هستند که میتوانند در کنار دولت، نقش مؤثری در اجرای برنامههای اجتماعی، فرهنگی و توسعهای ایفا کنند.
انتهای پیام
نظرات