• شنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۰
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1404013016963
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

مشکلات اجتماعی و فرهنگی ریشه در آموزش ناقص و معیوب دارد

مشکلات اجتماعی و فرهنگی ریشه در آموزش ناقص و معیوب دارد

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تأکید بر این‌که مجلس حامی آموزش و پرورش است، گفت: برای ارتقای نظام تعلیم و تربیت از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا منادی، عصر امروز شنبه سی ام فروردبن ماه در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استانها که در سالن کوثر اردوگاه باهنر برگزار شد با تأکید بر این‌که به دنبال افزایش کیفیت و کمیت در آموزش و پرورش هستیم، بیان کرد: انتظار می رود با توجه ویژه دولت، مجلس وهمت وزارت آموزش و پرورش هیچ دانش آموزی بدون مدرسه و کلاس درس نماند.

وی با تأکید بر این‌که با افتخار از مواضع دکتر پزشکیان دفاع می کنم افزود: دکتر پزشکیان به طور مستمر و ویژه پیگیر مسایل آموزش و پرورش هستند و این در جای خود جای تقدیر و تشکر دارد و فرصتی برای نظام تعلیم و تربیت محسوب‌ می شود.

منادی تصریح کرد: رئیس جمهور برای درگیر کردن همه دلسوزان به صورت نمادین لباس کارگری پوشید و بیل به دست گرفت تا ثابت کند که برای نظام تعلیم و تربیت کارگری خواهد کرد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره و تشریح زنجیره تأمین آموزش، افزود: هر پدیده دارای زنجیره ای هست و آموزش نیز از این موضوع بهره می برد. زنجیره آغازین کودکان صفر تا شش ساله، زنجیره دوم مربوط به دانش آموزان ۶ تا ۱۸ ساله و زنجیره سوم شامل دانشگاهیان می‌شود. ‌این دیدگاهی بود که در مجلس شورای اسلامی مطرح کردم و معتقد به یکپارچه سازی زنجیره آموزش هستم.

وی با تأکید بر این‌که بیشتر مشکلات اجتماعی و فرهنگی ریشه در آموزش ناقص و معیوب دارد، بیان کرد: در این مسیر با اهتمام ویژه باید به دنبال فعالیت های سازنده و اقدامات مؤثر باشیم و هر کمکی که از دست مجلس برآید دریغ نخواهیم کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، منادی با اشاره به این‌که مجلس حامی وزارت آموزش و پرورش است، افزود: ما نیازمند ارتقای کیفی نظام تعلیم و تربیت هستیم  ودر این مسیر هر آنچه لازم است را انجام خواهیم داد چرا که خود را سرباز آموزش و پرورش می دانم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha