• شنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۷:۰۹
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1404013017005
  • منبع : نهضت سواد آموزی

تغییرات بنیادین در ساختار و مأموریت‌های نهضت سوادآموزی/ آغاز بازدیدهای میدانی از روند آموزش از اوایل اردیبهشت‌ماه

تغییرات بنیادین در ساختار و مأموریت‌های نهضت سوادآموزی/ آغاز بازدیدهای میدانی از روند آموزش از اوایل اردیبهشت‌ماه

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی از تغییرات بنیادین در ساختار و مأموریت‌های این سازمان  و حرکت به‌سوی مدرسه‌محوری و ارتقای مهارت‌های فردی خبر داد.

به گزارش ایسنا، عبدالرضا فولادوند رئیس سازمان نهضت سوادآموزی  در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها که با محور عدالت آموزشی در حوزه فضا، تجهیزات و کیفیت‌بخشی برگزار شد، با تشریح برنامه‌ها و سیاست‌های آینده، از تغییرات بنیادین در ساختار و مأموریت‌های این سازمان خبر داد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تسویه کامل بدهی‌های سازمان تا پایان سال ۱۴۰۲ گفت: با وجود محدودیت‌های اعتباری، تلاش شد منابع به‌درستی مدیریت شده و تمامی بدهی‌ها پرداخت شود. همچنین تأکید می‌شود که مسئولیت جذب منابع و جلوگیری از برگشت آن به خزانه، بر عهده استان‌هاست و پیگیری‌های لازم باید توسط آنان انجام گیرد.

 وی با اشاره به بازنگری اساسنامه سازمان نهضت سوادآموزی براساس حکم برنامه هفتم توسعه کشور، تصریح کرد: مطابق این اساسنامه جدید، مأموریت‌های سازمان از آموزش مهارت‌های خواندن و نوشتن فراتر رفته و به سمت آموزش مهارت‌های فردی و اجتماعی سوق داده خواهد شد. این گام مهم، پاسخی به نیازهای روز جامعه است.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی از امضای تفاهم‌نامه‌ای میان معاونت‌های ابتدایی و سوادآموزی خبر داد که بر اساس آن پایگاه‌های سوادآموزی در مدارس ابتدایی راه‌اندازی می‌شود.

وی افزود: با این تحول، از حالت عرضه‌محور به تقاضامحور خواهیم رفت. افرادی که نیاز به سوادآموزی دارند، باید خود برای ثبت‌نام اقدام کنند. این رویکرد، شرایط آموزش را به سوی استانداردسازی پیش می‌برد.

به گفته عبدالرضا فولادوند، برنامه بازدیدهای میدانی از روند آموزش از اوایل اردیبهشت‌ماه آغاز خواهد شد و آیین‌نامه کلاس‌های مدرسه‌محور نیز در آینده نزدیک به استان‌ها ابلاغ می‌شود.

وی با تأکید بر ضرورت گسترش آموزش مهارت‌های کاربردی، خاطرنشان کرد: بخشی از آموزش‌های مهارتی که در جامعه متولی مشخصی ندارند، از این پس به حوزه سوادآموزی سپرده خواهد شد. از جمله این مهارت‌ها می‌توان به الگوی صحیح مصرف انرژی، آب، برق و گاز اشاره کرد که می‌توان با آموزش معلمان و استفاده از ظرفیت مدارس، آن‌ها را در جامعه هدف توسعه داد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، در پایان، فولادوند ابراز امیدواری کرد که با اجرای اساسنامه جدید و تمرکز بر آموزش‌های مهارتی، نهضت سوادآموزی بتواند پاسخگوی نیازهای واقعی جامعه باشد و گامی مؤثر در مسیر تحقق عدالت آموزشی بردارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۱-۳۱ ۱۱:۰۱

آقای فولادوند بزرگوار اولین گام برای تغییر و تحول اساسی در سازمان نهضت سواد آموزی تغییرات جامع و کامل در نیروهای ستادی سازمان و حضور افراد جدید با تفکر جدید و نو می باشد.

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۳ ۲۲:۳۶

باسلام به فکر استخدامی نیروهای با ۱۲ سال سابقه کاری باشیدمارو تعیین تکلیف کنید بعدش تازه نفس هارو جذب کنید تا برای پیشرفت سازمان نهضت تدریس کنند

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۳ ۲۲:۳۸

جناب فولادوند لطفا به پتانسیل های بخش خصوصی در جهت اهداف سازمان عنایت و اهتمام بفرمایید.

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۶ ۱۰:۵۵

آقای فولاد وند الان بچه های دبستانی حوصله‌ی رفتن به مدرسه ندارند چه برسد به بزرگسالان که در مشکلات شدید معیشتی قرار دارند برای رضای خدا باقی مانده نهضتی های جامانده بعد ۹۱ را استخدام کنید و قال قضیه را بکنید و من الله توفیق