• یکشنبه / ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1404013117445
  • خبرنگار : 71553

وزیر راه اعلام کرد

پیگیری هفتگی تکمیل کریدورها و نقاط مرزی با ۴ کشور همسایه

پیگیری هفتگی تکمیل کریدورها و نقاط مرزی با ۴ کشور همسایه

وزیر راه و شهرسازی ضمن اعلام اینکه پیگیر هفتگی تکمیل کریدورها و تکمیل نقاط مرزی با کشورهای ترکمنستان، ترکیه، عراق و روسیه هستیم، گفت: اگر قرار است جهشی در اقتصاد ایران رخ دهد، مهمترین جهش در حوزه حمل و نقل است، زیرا ایران انتخاب بسیاری از تجار و بازرگانان برای حمل بار و کالاست. از طرفی حوزه ترانزیت به شدت کمک می‌کند که گرفتار ۱۰۰ درصدی تحریم‌ها نباشیم.

به گزارش ایسنا، فرزانه صادق در مراسم سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در صنعت ریلی، با بیان اینکه راه‌آهن در کشور بیش از ۱۰۱ سال قدمت دارد و با هویت مردم عجین شده است، اظهار کرد: ریل هم به جهت تکنولوژی و هم اثرگذاری در سرزمین یکی از مهمترین شقوق حمل و نقلی است.

وی با اشاره به اهمیت حمل و نقل ریلی در کاهش مصرف سوخت و صرفه‌جویی در این بخش افزود: طی سال‌های گذشته توجه شایسته‌ای به حوزه ریلی نشده است؛ بنابراین با توجه به موقعیت ژئوپلیتیکی ایران در منطقه نیاز است که زیرساخت‌های ریلی و گلوگاه‌ها تکمیل شود.

 وزیرراه و شهرسازی تصریح کرد: در کنار زیرساخت‌ها باید تجهیز و نوسازی ناوگان نیز صورت گیرد و به همین دلیل بخش خصوصی را در تولید داخل و واردات پشتیبانی می‌کنیم.

صادق با اشاره به اینکه پیگیر تفاهم‌نامه‌های کمیسیون‌های مشترک اقتصادی هستیم، گفت: پیگیر هفتگی تکمیل کریدورها و تکمیل نقاط مرزی با کشورهای ترکمنستان، ترکیه، عراق و روسیه هستیم.

وی افزود: امسال سال سرمایه‌گذاری در تولید است و باید بر آن تمرکز کنیم. اگر قرار است جهشی در اقتصاد ایران رخ دهد مهمترین آن جهش در حوزه حمل و نقل است، زیرا  ایران انتخاب بسیاری از تجار و بازرگانان برای حمل بار و کالاست. از طرفی حوزه ترانزیت به شدت کمک می‌کند که گرفتار ۱۰۰ درصدی تحریم‌ها نباشیم.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: مهمترین اتفاقی که باید در دولت رقم بزنیم، اعتمادسازی است. اگر اعتماد بخش خصوصی جلب شود و بداند دولت می‌خواهد از آن حمایت کند، قدم اول در این بخش خواهد بود. بعد از اعتمادسازی، تسهیل و تسریع در فرآیندها باید انجام شود. در این زمینه، به شدت حمایت‌های مجلس را نیاز داریم؛ البته حمایت‌هایی نیز دریافت کرده‌ایم.

وی در پایان گفت: حتما بخش خصوصی و سرمایه‌گذار داخلی و خارجی در این جهش اقتصادی به دولت کمک خواهد کرد. ما نیز به عنوان دولت بستر را فراهم می کنیم و اعتمادسازی نیز انجام خواهیم داد. امیدوارم پایان امسال نتیجه تفاهماتی که در ماه‌های ابتدایی منعقد کردیم را شاهد باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۴:۰۱

خانم دکتر الحق که شایسته وزارت هستین جاده شهید کلانتری ارومیه به تبریز را دریابید تونل دوکیلومتری سی سال هست خاک میخورد ومنجر به تصادف میگردد که البته به همت شما تازه آزاد راه ترمیم میشود