شریف اسلامی دوشنبه شب اول اردیبهشت در مراسم اختتامیه هفته هنر انقلاب و تجلیل از هنرمندان نام آور کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افزود: سیاست حوزه هنری طی چند سال اخیر فرهنگ و هویت عشایری بوده است. چرا که بنا و درختی که ریشه نداشته باشد با هر باد و طوفانی فرو می ریزد.
وی اظهار کرد: در دوره گذار از زندگی روستایی و عشایری به زندگی شهری دنبال هستیم که این هویت را در این دوره حفظ و تقویت کنیم، توسعه پایدار بخصوص توسعه فرهنگی برمبنای فرهنگ عشایری و هویت شکل می گیرد.
رئیس حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: یکی از ریشهها و ارزشهای که در فرهنگ ما وجود داشته روح حماسی در استان کهگیلویه و بویراحمد بود که در دوران انقلاب و دوران دفاع مقدس دیده ایم و بخشی از این روح حماسی برگرفته از علاقه مردم این استان به شاهنامه است.
اسلامی تصریح کرد: فرهنگ عشایری این استان از شاهنامه تاثیر داشته است که شاهنامه بر فرهنگ و هویت این استان تاثیر گذاشته است.
وی ادامه داد: در یک سال گذشته ۲۰ اثر مکتوب و کتاب در زمینه ادبیات پایداری، تاریخ شفاهی و رمان، ۱۵ اثر موسیقی حماسی و فولکلور، ۱۰ نماهنگ، مستند و موشنگرافی و در رابطه با نمایش تولیداتی داشته ایم.
رئیس حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در تربیت و رویش هنرمند و بسترسازی برای رشد هنرمندان جدید، حوزه هنری و سایر دستگاههای فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد عقب هستند که این مسأله زنگ خطر برای حوزه فرهنگ و هنر در استان است، زمانی تعداد زیادی علاقمند در رابطه با تئاتر، شعر و نویسندگی در استان داشتیم اما هم اکنون خیلی کم شده است.
به گزارش ایسنا، در این مراسم «قادر طراوت پور» به عنوان چهره سال هنر انقلاب اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد. همچنین در این مراسم از ۲۶ هنرمند شاخص استان کهگیلویه و بویراحمد در عرصه ملی و بین المللی و ۶ پیشکسوت هم استانی تجلیل شد.
انتهای پیام
نظرات