• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۲
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404020201437
  • خبرنگار : 50023

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه البرز:

رسانه سلاح استراتژیک جبهه تمدن‌سازی است

رسانه سلاح استراتژیک جبهه تمدن‌سازی است

ایسنا/البرز مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه امام حسن مجتبی (ع) گفت: رسانه در دنیای امروز تنها ابزار انتقال خبر نیست؛ سلاحی استراتژیک است در جبهه تمدن‌سازی. اگر رسانه با انصاف، صداقت و تعهد همراه باشد، می‌تواند امید را زنده نگه دارد، حقیقت را روشن کند و جامعه را به سمت تعالی سوق دهد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد نعیمی روز سه‌شنبه دوم اردیبهشت در دیدار با اصحاب رسانه که در اداره کل ارشاد البرز برگزار شد گفت: در دنیای امروز صرفاً ابزار اطلاع‌رسانی نیست؛ رسانه یک سلاح استراتژیک است. همان‌قدر که موشک‌ها از مرزهای فیزیکی دفاع می‌کنند، رسانه‌ها از مرزهای فکری، اعتقادی و فرهنگی ما حفاظت می‌کنند.

وی افزود: در جهانی که حقیقت زیر سایه‌ تحریف قرار گرفته، صدای رسانه‌ی مسئول و متعهد می‌تواند چون نوری در دل تاریکی بدرخشد و مسیر آگاهی را هموار سازد. رسانه باید سنگر اول دفاع از امید مردم و عقلانیت جامعه باشد.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه البرز با تأکید بر نقش تعیین‌کننده رسانه‌ها در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی، سه وظیفه‌ اساسی برای آن‌ها برشمرد و گفت: اولین وظیفه نقد منصفانه و دلسوزانه است که در این راستا ما نقد را تهدید نمی‌دانیم، بلکه نعمت می‌دانیم. نقد واقعی، همان‌گونه که آموزه‌های دینی و فرمایشات رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند، جراحی دلسوزانه برای اصلاح امور است. اما نقد باید منصفانه باشد، نه تخریب‌گر. رسانه اگر نقاط ضعف را می‌بیند، باید قوت‌ها را هم برجسته کند. جهت‌گیری‌های سیاسی و اغراض جناحی، نباید صدای حقیقت را به حاشیه براند.

نعیمی در ادامه اطلاع‌رسانی شفاف و صادقانه را دومین وظیفه رسانه عنوان کرد و گفت: مردم حق دارند واقعیت‌ها را بدانند. ما در جمهوری اسلامی ایران، چیزی برای پنهان کردن نداریم. آنچه باید از آن پرهیز کرد، سیاه‌نمایی و تحریف واقعیت است. رسانه‌ی انقلابی باید آینه‌ی جامعه باشد، نه ذره‌بینی برای بزرگ‌نمایی کاستی‌ها و نادیده‌ گرفتن دستاوردها.

این مسئول بسترسازی برای تضارب آرا و گفت‌وگو را سومین وظیفه رسانه عنوان کرد و افزود: پیشرفت در سایه‌ی تضارب افکار و تعامل اندیشه‌ها محقق می‌شود. رسانه، بستر رشد تفکر است. اگر فضای گفت‌وگو از بین برود، جامعه دچار انسداد می‌شود. ما نیازمند رسانه‌هایی هستیم که زبان مردم باشند، نه پژواک سیاست‌بازان.

نعیمی توضیح داد: دشمن امروز با سلاح روایت، با موج شبهه‌افکنی و جنگ روانی، به‌دنبال تخریب اعتماد مردم به نظام است. رسانه‌هایی که خود را سربازان جبهه‌ی فرهنگی انقلاب می‌دانند، باید با روشنگری، تحلیل دقیق، و نگاه الهی، این نقشه‌ها را برملا کنند. رسانه باید خنثی‌کننده‌ی سم‌پاشی‌های فکری باشد، نه بلندگوی ناخواسته‌ی دشمن.

وی با اشاره به برخی تحرکات سیاسی و رسانه‌ای در کشور بیان کرد: متأسفانه گاهی برخی جریان‌ها با برجسته‌سازی مسائل فرعی، سعی در ایجاد دوقطبی‌های مصنوعی دارند. ما امروز بیش از هر زمان به وحدت و انسجام ملی نیاز داریم. رسانه نباید بازیچه‌ی این سناریوها شود. رسالت رسانه، نه دامن‌زدن به اختلاف، بلکه دعوت به همدلی، عقلانیت و وحدت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha