مجتبی صدیقی سوم اردیبهشت، در نشست مشترک با مدیران روابط عمومی نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن تبریک هفته سلامت و روز «رسانه و سلامت» اظهار کرد: معتقدم رسانهها، در حوزههای مختلف چون حوزه سلامت صرفا ابزار اطلاعرسانی نیستند، بلکه بازیگری فعال در فرآیند بهبود سلامت فردی و اجتماعی هستند. از این منظر، رسانه نقشی بینبخشی دارد که میتواند نظام سلامت، آموزش مدیریت بحران، سیاستگذاری و حتی حوزههای فرهنگی و پیوند اجتماعی کارآمد را حفظ کند.
وی با اشاره به پوشش رسانهای بحرانهایی مانند همهگیری کرونا، چالشهای نظام دارویی، تعرفههای درمانی و ارائه خدمات در مناطق کمبرخوردار، گفت: خانه مطبوعات خراسان تاکید دارد که خبرنگار سلامت باید آموزشدیده، اخلاقمحور و مجهز به دانش روز باشد تا با تحلیل درست دادهها، بتواند در حوزه ارتقاء سواد سلامت عمومی ایفای نقش کند و دست سودجویان و فیکنیوزها را در حوزه انتشار اخبار دروغین که عملا به مثابه بازی با سلامت عمومی است، از حوزه اطلاع رسانی کوتاه سازد.
صدیقی رسانهها را شریک توسعه و نه ناظر صرف خواند و گفت: در سیاستهای کلان سلامت، جایی برای مشارکت رسانهای هوشمند وجود دارد. از ترویج واکسیناسیون تا نقد عالمانه برنامههای سلامت شهری، از بازتاب اقدامات مراکز درمانی تا روایت خدمات پزشکان، رسانه میتواند همیار نظام سلامت و در عین حال، وجدان بیدار آن باشد.
مدیر عامل خانه مطبوعات خراسان رضوی رسانه را چشم همیشه بیدار نظام سلامت خواند و بر توسعه همکاریهای اصحاب رسانه با جامعه پزشکی و مسئولان حوزه بهداشت و درمان به منظور ارتقاء و توسعه سلامت عمومی تاکید کرد.
صدیقی همچنین از انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک با نظام پزشکی مشهد و برگزاری دورههای آموزشی با مشارکت سازمان نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد ویژه خبرنگاران حوزه سلامت استقبال کرد و گفت: ارائه آموزشهای تخصصی کمک خواهد کرد رسانهها روایتهای دقیقتر و اثرگذارتر داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات