• شنبه / ۳ آبان ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1404080301113
  • خبرنگار : 71604

همکاری «دانشگاه پردو» با ناسا برای بررسی تنش زراعی در فضا

همکاری «دانشگاه پردو» با ناسا برای بررسی تنش زراعی در فضا

دو پژوهشگر «دانشگاه پردو» می‌گویند همکاری با ناسا می‌تواند به کشاورزان کمک کند تا اطلاعات بیشتری را درباره مفهوم تنش زراعی در فضا به دست بیاورند.

به گزارش ایسنا، «آنجالی آیر پاسکوزی»(Anjali Iyer-Pascuzzi)، استاد گیاه‌شناسی و آسیب‌شناسی گیاهی «دانشگاه پردو»(Purdue University) می‌گوید یک آزمایش چهار ساله درباره پرورش گوجه‌فرنگی در یک محفظه رشد در ایستگاه فضایی بین‌المللی به گروه آنها کمک کرده است تا سازگاری گیاهان با شرایط فضا را مطالعه کنند.

به نقل از برونفیلد ای‌جی نیوز، پاسکوزی گفت: به نظر می‌رسد که هورمونی به نام اسید سالیسیلیک در تقسیم سلولی و رشد سلول نقش دارد. اکنون که می‌دانیم این مسیرها وجود دارند، با حذف جاذبه می‌توانیم یاد بگیریم چگونه شرایط آنها را روی زمین تنظیم کنیم.

«دنیس کالدول»(Denise Caldwell)، دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه پردو معتقد است که حتی در فضا، شرایط محیطی مناسب برای محافظت از سلامت گیاهان مورد نیاز است. کالدول گفت: اگر به یک پرواز طولانی برویم و اگر یک عامل بیماری‌زا وارد شود و محصول را از بین ببرد، چه اتفاقی خواهد افتاد. درک اولیه ما از عوامل بیماری‌زا و واکنش گیاه به آنها ممکن است به ما در کاهش بلایای پیش‌بینی‌نشده‌ای که ممکن است در آینده رخ دهند، کمک کند.

پاسکوزی خوش‌بین است که تحقیقات بیشتر درباره سایر گیاهان بتواند به ناسا در رسیدن به هدفش برای کشت محصولات کشاورزی روی ماه کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha