غلامحسین مظفری سوم اردیبهشت، در حاشیه نشست ستاد توسعه نیروهای تجدیدپذیر استان، در جمع خبرنگاران و در پاسخ به ایسنا اظهار کرد: تاکنون به ظرفیتهای نوآوری و فناوری استان در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر توجه کافی نشده است و اما با توجه به ظرفیتهای بسیار بالای استان سینکیانگ چین در این حوزه، در سفر آینده اعزام هیأت تجاری به این استان، به طور جدی از ظرفیت فعالان دانشبنیان و فناور در حوزه انرژی استفاده خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: همزمان با توسعه زیرساختهای نیروگاهی باید به موضوع نگهداری، بهروزرسانی و حتی آیندهسازی این فناوریها توجه کنیم. واردات باید باکیفیت باشد و در کنار آن، ظرفیتهای داخلی نیز بهکار گرفته شود.
استاندار خراسانرضوی گفت: با توجه به ویژگیهای اقلیمی استان در حوزه خورشید و باد، بستر لازم برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در خراسان رضوی فراهم است. خوشبختانه سرمایهگذاران علاقمند و آمادهای نیز در این مسیر حضور دارند.
وی ادامه داد: امروز با حضور معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر، بخش عمدهای از اختیاراتی که در تهران متمرکز بود، به استان تفویض شد. این موضوع میتواند زمینهساز تسریع در اجرای پروژههای نیروگاههای بادی و خورشیدی باشد. پیشبینی ما این است که در ۳ سال آینده دستکم ۳۰۰۰ مگاوات ظرفیت انرژی تجدیدپذیر در استان ایجاد شود.
مظفری اظهار کرد: شخصاً آرزو دارم که میزان تولید انرژی خورشیدی را با سرعت افزایش دهیم و در یک نگاه آرمانی، این انرژی را جایگزین انرژی فسیلی کرده و فقط برای حل ناترازی برق،به این مهم بسنده نکرده بلکه برای عبور از وابستگی به سوختهای فسیلی و حرکت به سمت تولید انرژی پاک از انرژیهای تجدیدپذیر استفاده کنیم.
وی گفت: این هدف شدنی است، بهویژه اگر اراده فعلی تقویت شود و همزمان وضعیت اقتصادی مردم بهبود یابد و قیمتها واقعیتر شوند.
انتهای پیام
نظرات