• جمعه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۷
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1404020502894
  • خبرنگار : 71263

با افزایش تعرفه‌های تجاری

تولیدکنندگان پلاستیک در چین تعطیل می‌شوند

تولیدکنندگان پلاستیک در چین تعطیل می‌شوند

کارخانه‌های پلاستیک چین که به شدت به واردات اتان آمریکا وابسته هستند، به دلیل تعرفه‌های اعمال شده در جنگ تجاری آمریکا و چین، در معرض خطر تعطیلی گسترده قرار دارند.

به گزارش ایسنا، تولیدکنندگان پلاستیک در چین به دلیل وابستگی به واردات مواد اولیه از آمریکا، با روزهای سختی روبرو هستند. این واردات در حال حاضر به بالاترین حد خود رسیده است. امسال انتظار می‌رفت که میزان واردات ۲۰ درصد افزایش یابد، اما دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، تهاجم تعرفه‌ای خود را آغاز کرد و هیچ تامین‌کننده این ماده اولیه وجود ندارد که از نظر اندازه تولید، با آمریکا قابل قیاس باشد.

تولید گاز اتان در آمریکا، با رونق گاز شیل افزایش یافت و به لطف رشد بی‌امان تقاضای پتروشیمی در سطح جهانی، همچنان در حال رشد است. در نتیجه، آمریکا به صادرکننده بزرگ اتان به چین که بزرگترین تولیدکننده پلاستیک در جهان است، تبدیل شد. اما در حال حاضر که واشنگتن و پکن، تعرفه‌های متقابل سنگینی روی واردات کالاهای یکدیگر وضع کرده‌اند، عرضه اتان به تولیدکنندگان پلاستیک چینی به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد.

داده‌های اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد که چین، حدود نیمی از صادرات اتان آمریکا معادل ۲۴۸ هزار بشکه در روز را دریافت می‌کند. بر اساس این داده‌ها، سایر کشورها، روزانه ۲۷۷ هزار بشکه اتان نفت مصرف می‌کنند. برای تولیدکنندگان گاز آمریکا، این حجم صادرات، به ویژه در مقایسه با صادرات پروپان که یک ماده گاز طبیعی دیگر است، عظیم نیست. این صادرات از آمریکا، حدود ۱.۸۷ میلیون بشکه در روز است و صادرات اتان به چین هم رو به افزایش بود.

تحلیلگران در فوریه پیش‌بینی کردند که واردات اتان به چین، در سال جاری، بین ۹ تا ۳۴ درصد افزایش می‌یابد که با رشد صادرات اتان آمریکا صورت می‌گیرد. اداره اطلاعات انرژی آمریکا انتظار دارد صادرات اتان آمریکا، امسال، به ۵۲۰ هزار بشکه در روز رشد کند که هشت درصد بالاتر از میانگین روزانه سال ۲۰۲۴ خواهد بود.

بر اساس گزارش اویل پرایس، اما با افزایش تعرفه‌ها در جنگ تجاری، مصرف‌کنندگان چینی اتان ممکن است مجبور شوند کارخانه‌هایشان را ببندند، اما تولیدکنندگان آمریکایی نیز آسیب خواهند دید زیرا مقصدهای جایگزین ارزشمند معدودی برای این حجم گاز وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha