• جمعه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404020503032
  • خبرنگار : 50617

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

ورزش دارویی است که تاثیر مثبت بر روی آیتم‌های فیزیولوژی بدن دارد

ورزش دارویی است که تاثیر مثبت بر روی آیتم‌های فیزیولوژی بدن دارد

ایسنا/مازندران عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه ورزش دارویی است که تاثیرات مثبت را بر روی تمامی آیتم‌های فیزیولوژی بدن به جای می‌گذارد، گفت: ورزش می‌تواند به تمامی آیتم‌های فیزیولوژیک بدن از جمله سیستم‌های قلبی عروقی، تنفسی، اسکلتی، عضلانی و سایر آیتم‌های بدن ما تاثیر مثبت داشته باشد.

دکتر سیدعلی اکبر محمودی؛ دانش آموخته فیزیولوژی ورزشی در مقطع دکترا به مناسبت هفته سلامت در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه تاثیر ورزش همگانی بر سلامت در مرحله اول ایجاد انسجام خانوادگی در رویکرد تاثیر ورزش است، اظهار کرد: ورزش همگانی باعث می‌شود کل اعضای خانواده به رویکرد سلامت و نقش ورزش بیشتر پی ببرند و اثرات چشمگیری را در زندگی مشترک افراد از خود به جای بگذارند.

وی با اشاره به اینکه ورزش همگانی تاثیر بسیار مستقیمی بر سبک زندگی افراد دارد، افزود: این ورزش باعث افزایش میزان رها شدن اندورفین‌های مغزی می‌شود.

دکتر محمودی با عنوان اینکه ورزش دارویی است که تاثیرات مثبت را بر روی تمامی آیتم‌های فیزیولوژی بدن به جای می‌گذارد، خاطرنشان کرد: ورزش می‌تواند به تمامی آیتم‌های فیزیولوژیک ما از جمله سیستم‌های قلبی عروقی، تنفسی، اسکلتی، عضلانی و سایر آیتم‌های بدن ما تاثیر مثبت داشته باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه این مسئله به قدرت در تمامی منابع علمی و ژورنال‌ها به خوبی و با قوت کامل تاکید شده است، اظهار کرد: ورزش می‌تواند موجب تغییرات چشمگیری در ساختار و عملکرد سیستم قلب شود.

وی بیان کرد: از نظر فیزیولوژیک؛ ورزش تاثیرات چشمگیری را بر سیستم تنفسی، سیستم موسکولواسکلتال و بافت‌های بدن از خود به جای می گذارد.

این دانش آموخته دکترای فیزیولوژی ورزشی با اذعان اینکه فعالیت‌های ورزشی رزیستنس می‌تواند منجر به حفظ بافت خالص بدن انسان شود، گفت: بافت خالص عیار بدن انسان است و با حفظ بافت خالص اولین اتفاق مفید که همان افزایش سن بدن و کاهش سن فیزیولوژیکی است، رخ می‌دهد.

وی پیری را کاهش سن فیزیولوژیک برشمرد و یادآور شد: در صورتی که فرد بافت‌های خالص خود را از دست دهد، دچار فرسودگی شده و بدن آن وارد پروسه پیری خواهد شد.

دکتر سید علی اکبر محمودی بیان کرد: ورزش می‌تواند باعث ماندگاری و طول عمر بیشتر افراد شود و در کنار آن، طول و عرض عمر آنها نیز افزایش می‌یابد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، عرض عمری افراد را ناشی از بهبود کیفیت زندگی و لایف استایل بهتر دانست و اعلام کرد: دانشگاه علوم پزشکی مازندران به عنوان چهارمین دانشگاه در کشور است که رشته تخصصی پزشکی ورزشی را راه اندازی کرد و در بخش پزشکی ورزشی بیمارستان امام خمینی ساری، دستگاه آنالیز ترکیب بدنی موجود است.

وی افزود: با استفاده از این دستگاه تمامی فیزیولوژیک و ترکیب‌های بدنی افراد آنالیز می‌شود و یک شرح حال دقیق قبل از ورزش توسط همکاران پزشکی ورزشی انجام شده و سپس آنالیز ترکیب بدنی و سنجش تمامی آیتم‌های مرتبط با سلامت به همراه نسخه ورزشی منظم و مرتبط در اختیار افراد قرار می‌گیرد.

دکتر محمودی تصریح کرد: این افراد می‌توانند این نسخه ورزشی را در بخش بازتوانی ورزشی بیمارستان امام خمینی ساری انجام دهند و نتایج چشمگیر آن را در مدت کوتاه مشاهده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha