• جمعه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۰
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404020503075
  • خبرنگار : 71951

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران:

کمبود ۱۳ هزار کلاس درس با نهضت مدرسه‌سازی جبران می‌شود

کمبود ۱۳ هزار کلاس درس با نهضت مدرسه‌سازی جبران می‌شود

ایسنا/تهران مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با تأکید بر اجرای میدانی سند تحول بنیادین گفت: برای جبران کمبود ۱۳ هزار کلاس درس در استان، نهضت مدرسه‌سازی با مشارکت مردم به راه افتاده است.

یوسف بهارلو در سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه ۵ اردیبهشت در شهرستان پاکدشت با تأکید بر اهمیت اجرایی‌شدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت: وزیر محترم آموزش و پرورش، دکتر کاظمی، با رویکرد continuity و پیوستگی، تأکید دارند که کیلومتر برنامه‌ها صفر نشود؛ بر همین اساس ۱۰ برنامه اصلی سند تحول در تمامی استان‌ها در حال اجراست. یکی از محورهای کلیدی این سند، توسعه عدالت آموزشی است که با هدایت مجموعه وزارتخانه و همراهی مسئولان استانی، با جدیت دنبال می‌شود.

بهارلو  با اشاره به کمبود ۱۳ هزار کلاس درس در شهرستان‌های استان تهران، افزود: تأمین این تعداد فضا با بودجه‌های دولتی سال‌ها به طول خواهد انجامید؛ به همین دلیل «نهضت مدرسه‌سازی با مشارکت مردمی» در دولت چهاردهم به‌عنوان یک حرکت ملی آغاز شده است.

این مسئول با ذکر نمونه‌ای از ایثار یک مادر شهید که خانه خود را برای ساخت مدرسه وقف کرده بود، از خیرین، فعالان اقتصادی و دلسوزان آموزش کشور خواست در این نهضت بزرگ همراه شوند.

وی از اعزام دانش‌آموزان به عمره پس از یک دهه وقفه خبر داد و گفت: این اعزام‌ها که با حمایت ستاد عمره دانش‌آموزی انجام شده، نقش مهمی در ارتقای تربیت دینی دانش‌آموزان دارد. همچنین کاروان‌های ورزشی دانش‌آموزان در سفر به صربستان موفق به کسب ۸۶ مدال شدند که یکی از کشتی‌گیران مدال‌آور از شهرستان پاکدشت بود.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران مقابله با آسیب‌های اجتماعی را یکی از اولویت‌های جدی دانست و از اجرای گسترده طرح «نماد» خبر داد.

وی گفت: در این طرح بیش از ۹۰ درصد دانش‌آموزان در فرآیند غربالگری روانی قرار گرفته‌اند تا در صورت نیاز، مشاوره تخصصی دریافت کنند. خط مشاوره ۱۵۷۰ نیز به‌صورت رایگان و روزانه آماده پاسخگویی به خانواده‌هاست.

بهارلو همچنین از اجرای طرح‌های ابتکاری برای ترویج نماز در مدارس خبر داد و افزود: طرح «همراه شو» با مشارکت دانش‌آموزان در نماز جماعت مدارس، با اهدای جوایز و تبلت‌های آموزشی، شور معنوی تازه‌ای ایجاد کرده است. تجهیز نمازخانه‌ها نیز با همراهی خیرین از هفته گذشته آغاز شده است.

وی به برگزاری جلسات «جهاد تبیین» با همکاری سپاه سیدالشهدا (ع) و بسیج فرهنگیان استان تهران نیز اشاره کرد و آن را بخشی از برنامه‌های هفته معلم دانست.

این مسئول با قدردانی از امام‌جمعه پاکدشت، فرماندار، نماینده مردم و مدیر آموزش و پرورش شهرستان، از معلمان به‌عنوان ستون نظام تعلیم و تربیت یاد کرد و گفت: دوران صدور بخشنامه‌های یک‌طرفه گذشته است؛ ما به همراه شورای معاونین اداره‌کل، چهره‌به‌چهره به مدارس می‌رویم، با معلمان و مدیران گفت‌وگو می‌کنیم و دیدگاه‌های آنان را در سیاست‌گذاری‌ها لحاظ می‌کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با اهدای یک تبلت آموزشی به دانش‌آموز نخبه‌ای که پیش از او پشت تریبون قرار گرفته بود به پایان رساند و گفت: این هدیه، نماد کوچکی از قدردانی آموزش و پرورش استان تهران از دانش‌آموزان مستعدی است که در مسیر اهل‌بیت (ع) و علم‌آموزی گام برمی‌دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha