سید محمدمهدی سجادی افزود: در پی وقوع حادثه در بندرعباس و بنا بر ضرورت ارائه خدمات روانی، اجتماعی و حمایتی به آسیبدیدگان، تیمهای تخصصی "سحر" استان سیستان و بلوچستان آماده اعزام به منطقه شدند و به محض صدور فرمان عملیاتی، اعزام این تیمها انجام خواهد شد.
وی با اشاره به ماموریت تیمهای "سحر" افزود: تیمهای "سحر" شامل گروهی از روانشناسان، مددکاران اجتماعی، مربیان حمایت روانی، کارشناسان فرهنگی و امدادگران آموزشدیده هستند که با هدف ارائه خدمات حمایتی، روانی و اجتماعی به آسیبدیدگان بحرانها و بلایا تشکیل شدند و مأموریت این تیمها، کاهش آسیبهای روانی ناشی از بحران، کمک به بازگشت آرامش به جامعه آسیبدیده و ارتقای تابآوری فردی و اجتماعی است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تیمهای "سحر" در محل حادثه اقدام به برگزاری جلسات گروهی مشاوره، برپایی کارگاههای مقابله با استرس، بازیدرمانی برای کودکان، حمایت ویژه از خانوادههای داغدیده و آموزش راهکارهای مدیریت بحران میکنند. حضور این تیمها در نخستین ساعات پس از بحران، نقش بسیار مهمی در کاهش تبعات روحی و اجتماعی حوادث ایفا میکند.
وی با اشاره به اهمیت حمایتهای روانی در فرآیند امداد و نجات افزود: تجربه نشان داده که بازسازی روحی افراد آسیبدیده، مقدمهای اساسی برای بازگشت آنان به زندگی عادی است.
سجادی تاکید کرد: جمعیت هلال احمر با بهرهگیری از تیمهای مجرب "سحر" تلاش دارد با یک رویکرد تخصصی، این ماموریت حساس را به بهترین شکل ممکن به انجام برساند.
وی خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر علاوه بر اعزام تیمهای "سحر"، ظرفیتهای حمایتی دیگری از جمله برپایی کمپهای اسکان اضطراری، توزیع بستههای معیشتی و ارائه خدمات درمانی اولیه را نیز در دستورکار قرار داده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از هلال احمر استان، سجادی تاکید کرد: همزمان با این اقدامات، کانونهای دانشجویی هلال احمر در دانشگاههای سراسر استان مستقر شدند و با راهاندازی پایگاههای انتقال خون، آماده دریافت خونهای اهدایی دانشجویان و داوطلبان برای حمایت از مصدومان حادثه بندرعباس هستند، جمعیت هلال احمر همچنان با تمام توان در کنار مردم آسیبدیده خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات