• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۳:۰۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404020604044
  • خبرنگار : 71457

امارات یکی از فرماندهان برجسته وزارت دفاع سوریه را بازداشت کرد

امارات یکی از فرماندهان برجسته وزارت دفاع سوریه را بازداشت کرد

منابع سوری اعلام کردند که مقامات اماراتی یکی از فرماندهان برجسته دولت موقت سوریه که در گذشته، سرکرده گروه «جیش الاسلام» بود، بازداشت کردند.

به گزارش ایسنا، سایت عربی ۲۱ گزارش داد که مسئولان اماراتی عصام بویضانی، ملقب به «ابو همام»، از فرماندهان برجسته دولت موقت سوریه را در فرودگاه بین المللی دبی در هنگام خروجش از این کشور بازداشت کردند.

عصام بویضانی سرکرده «جیش الاسلام» بعد از هلاکت موسس آن، زهران علوش در سال ۲۰۱۵ بود که در حال حاضر، یک منصب فرماندهی را در وزارت دفاع دولت موقت سوریه برعهده دارد.

یک منبع سوری اعلام کرد که مسئولان اماراتی بویضانی و همچنین یاسر دلوان، عضو سابق ائتلاف مخالف سوریه را بازداشت کردند؛ اما این منبع جزئیات بیشتری را مطرح نکرد.

عصام بویضانی

این در حالی است که صفحات خبری سوریه اعلام کردند که بازداشت بویضانی و دلوان به دلیل حکم جلب صادر شده توسط اینترپل صورت می‌گیرد که نظام سابق سوریه به ریاست بشار اسد این حکم جلب را ارائه داده بود.

برخی صفحات دیگر نیز ادعا کردند که این بازداشت شاید به دلیل مساله «رزان زیتونه»، فعال زن باشد که چند سال قبل در مناطق تحت تصرف جیش الاسلام ناپدید شد و این گروه به کشتن او متهم گشت.

پیشتر بویضانی با ابو محمد الجولانی (احمد الشرع)، سرکرده هیات تحریر الشام و رئیس دولت موقت سوریه دیدار کرده و آمادگی خود را برای انحلال جیش الاسلام و ادغام آن در ارتش جدید سوریه ابراز کرده بود.

سپس، منابع سوری اعلام کردند که مرهف ابو قصره، وزیر دفاع دولت موقت سوریه بویضانی را در منصب فرمانده لشکر ۷۰ در ارتش تعیین کرد.

مساله قابل توجه این است که بازداشت بویضانی در زمانی صورت گرفته است که روابط امارات و دولت جدید سوریه شاهد همگرایی گسترده است.

الجولانی اخیراً به ابوظبی سفر کرد و با محمد بن زاید، رئیس امارات دیدار کرد. همچنین هیات‌های رسمی متعددی از امارات بعد از سقوط نظام بشار اسد به سوریه رفتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha