علی محمدنمازی در گفت وگو با ایسنا، درباره ضرورت تقویت مسئولیت اجتماعی نسبت به حادثهدیدگان انفجار بندر شهید رجایی، اظهار کرد: مردم ایران به دلیل حوادث مختلفی که در ۴ دهه اخیر از جمله دفاع مقدس، انفجارهای ابتدای انقلاب و حوادث طبیعی در کشور رخ داده است، این آمادگی را برای کمک به همنوعان خود دارند و وقتی حادثه ای برای بخشی از هموطنان مان رخ می دهد، به موقع وظیفه خود را در یاریرسانی به آنها انجام میدهند.
وی ادامه داد: دین اسلام هم کمک کردن به دیگران را سفارش کرده و در ادبیات ما هم کمک به دیگران یک ارزش تلقی شده است. به عنوان نمونه سعدی سراییده است که «چو عضوی به درد آورد روزگار/ دگر عضوها را نماند قرار». این تاکیدات دینی و فرهنگی و همچنین وقوع حوادث طبیعی یا جنگ و تروریسم، موجب شده است که مردم ایران همواره در صحنه کمک به همنوعان خود حضور داشته باشند.
این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: حادثه بندر شهید رجایی بسیار دلخراش بود که دهها کشته و حدود ۷۰۰ مصدوم داشت. از همان ابتدای بروز این حادثه، مردم در کنار دستگاههای امدادی به یاری مصدومان شتافتند و بعد از اعلام نیازها از جمله خون، مردم شهرهای مختلف در صف اهدای خون حاضر شدند. به نظر من از این لحاظ در کشورمان جای نگرانی وجود ندارد و مردم ایران وظیفه خود را به خوبی تشخیص می دهند فقط مراکز درمانی باید به موقع و دقیق نیازهای خود را به اطلاع مردم برسانند. این مردم از هیچ کمکی دریغ نخواهند کرد.
نمازی با بیان اینکه مسئولیت جمعی و حس انسان دوستی در حد قابل قبولی در بین مردم ایران وجود دارد، افزود: رسانه ها و شبکه های اجتماعی نقش مهمی در تقویت این حس و اطلاع رسانی به مردم درباره نیازهای حادثه دیدگان دارند. اهدای خون در کشور ما به یک فرهنگ تبدیل شده است، زیرا ما همواره با حوادث طبیعی یا غیرمترقبه مواجه هستیم. اگر نهادهای درمانی نیاز خود را به مردم اطلاع رسانی کنند، مردم لبیک می گویند و از این جهت جای نگرانی وجود ندارد، زیرا مردم همیشه در صحنه کمک به هموطنان خود حضور دارند.
انتهای پیام
نظرات