• دوشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404020805292
  • منبع : حوزه فراجا

توقیف پراید پس از انتشار ویدئوی رانندگی کودک ۱۲ ساله

توقیف پراید پس از انتشار ویدئوی رانندگی کودک ۱۲ ساله

رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا، از شناسایی و توقیف خودروی پرایدی خبر داد که توسط یک کودک ۱۲ ساله به‌قصد شوخی و بازی حرکت داده شده و موجب برخورد با کودک دیگری شده بود.

به گزارش ایسنا، سرهنگ حسین ولی تویسرکانی در توضیح این حادثه گفت: فیلم منتشرشده در فضای مجازی، صحنه‌ای از رانندگی یک کودک ۱۲ساله با خودروی پراید را نشان می‌دهد که در بعدازظهر پنج‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌ماه، در حاشیه یکی از شهرستان‌ها به‌قصد شوخی و بازی با دیگر کودکان که همگی از اتباع افغانستان بودند، اقدام به حرکت کرده و با کودکی دیگر برخورد می‌کند.

وی افزود: پس از انتشار این فیلم در فضای مجازی، محل حادثه شناسایی شد و در تاریخ ششم اردیبهشت خودرو توقیف و هر ۲ کودک به پلیس احضار شدند. این دو نفر نحوه وقوع حادثه را برای مأموران پلیس تشریح کردند.

رئیس پلیس ترافیک شهری همچنین تأکید کرد: طبق بررسی‌های انجام‌شده، کودکی که خودرو با وی برخورد کرده بود، خوشبختانه هیچ‌گونه آسیبی ندیده است.

سرهنگ تویسرکانی ضمن هشدار به والدین درباره عواقب سهل‌انگاری در نگهداری وسایل نقلیه گفت: چنین حوادثی می‌تواند به مخاطرات جانی جدی برای کودکان و نیز سایر کاربران ترافیک منجر شود. از خانواده‌ها تقاضا داریم نسبت به رعایت اصول ایمنی و جلوگیری از دسترسی کودکان به وسایل نقلیه توجه کافی داشته باشند، زیرا در صورت بروز حادثه آنها هم مسئولیت خواهند داشت.

توقیف پراید پس از انتشار ویدئوی رانندگی کودک ۱۲ ساله

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha