خیرالله رهسپار فرد، رئیس پارک علم و فناوری قم در نشست کمیسیون علمی تخصصی بررسی مسائل شرکتهای دانشبنیان استان قم که امروز ۸ اردیبهشت برگزار شد، اهتمام دستگاههای اجرایی استان به رفع مشکلات شرکتهای دانشبنیان را ارزشمند دانست و گفت: بدون تردید توسعه کمی و کیفی زیستبوم فناوری و نوآوری استان بیش از هرچیز مرهون اراده و همراهی جدی نهادهای حاکمیتی و دستگاههای اجرایی است.
وی با بیان اینکه شرکتهای فناور و دانشبنیان عضو پارک به شکل فزایندهای در حال افزایش است، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۲۷۰ هسته و واحد فناور از حمایتهای عضویت در پارک علم و فناوری استفاده میکنند که هر کدام از آنها مسائل خاص خود را دارند.
رهسپار فرد تصریح کرد: با این همه به پیشنهاد مدیرکل بازرسی استان به زودی کارگروهی تشکیل میشود تا مسائل و مشکلات شرکتهای دانشبنیان به ویژه در دو حوزه بیمه و مالیات، تسهیلات و استقرار که عمومیت بیشتری دارند را مورد بررسی قرار دهد.
حمایت از تولید، اولویت مدیران استانی
در ادامه، حجتالاسلاموالمسلمین محمود طالبی مدیرکل بازرسی استان قم هدف این نشست را همافزایی برای رفع موانع فعالیت شرکتهای دانشبنیان با استفاده حداکثری از ظرفیتهای قانونی دانست و گفت: حمایت از تولید همواره یکی از دغدغههای مشترک مدیریت عالی استان از گذشته تاکنون بوده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری استان قم، وی با بیان اینکه امروز قم به عنوان رکن اقتصادی و صنعتی در کشور مطرح است، افزود: برخی چالشها مانند ناترازی انرژی در سطح ملی است اما برای رفع موانع بومی اهتمام و همراهی لازم نزد مدیران استان وجود دارد.
جایگاه کلیدی پارک علم و فناوری در اقتصاد استان
روحالله ابراهیمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم نیز در این جلسه به جایگاه مهم پارک علم و فناوری در زیستبوم اقتصادی استان اشاره کرد و گفت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر اهمیت سرمایهگذاری برای تولید، امسال حضور معاونت اقتصادی استانداری در پارک علم و فناوری بیشتر از گذشته خواهد بود.
وی پیگیری مسائل و موضوعات پارک علم و فناوری را اولویت و وظیفه معاونت اقتصادی استانداری دانست و گفت: اگر میخواهیم سهم شرکتهای فناور و دانشبنیان در GDP استان افزایش پیدا کند و تحول معناداری در اقتصاد استان اتفاق بیفتد باید برای رفع موانع توسعه پارک به ویژه تأمین فضای مورد نیاز استقرار شرکتها در کوتاهمدت تدابیر جدی داشته باشیم.
ضرورت تخصیص تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان استان
مهدی فراهانی، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هم به عضویت پارک علم و فناوری در کمیته استانی تسهیلات تبصره ۱۸ اشاره کرد و گفت: مشارکت فعال پارک در این جلسات باعث شده است تا در برخی موارد مازاد بر سقف اعتبار در نظر گرفته شده برای پیشبرد طرحهای دانشبنیان تخصیص داده شود.
وی اظهار کرد: به نظر میرسد مشکل اصلی برخی شرکتها در تأمین وثائق و تضامین قانونی باشد که امیدواریم با همکاری بانکهای استان این موضوع را تسهیل کنیم.
انتهای پیام
نظرات