• دوشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۷:۱۳
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404020805687
  • منبع : حوزه فراجا

تسلیم موبایل قاپان حرفه ای با شلیک پلیس

تسلیم موبایل قاپان حرفه ای با شلیک پلیس
عکس: آرشیو

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ سارق موبایل قاپ خبر داد و گفت: متهمان هنگام فرار با شلیک پلیس دستگیر شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت پلیس، سرهنگ مافی این مقام انتظامی عنوان داشت: روز گذشته ماموران انتظامی در حال گشتزنی بودند که ۲ سارق موتورسوار را در حال سرقت تلفن همراه یک شهروند مشاهده کرده و برای دستگیری آنها اقدام کردندکه این امر به تعقیب و گریز میان سارقان و پلیس انجامید.


وی تصریح کرد: این تعقیب و گریز ادامه داشت تا این که در نهایت ماموران با رعایت قوانین به کارگیری سلاح، شلیک هوایی کردند و این مساله به توقف سارقان و تسلیم در برابر دستور توقف پلیس منجر شد.


سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت بیان داشت: در بازرسی های اولیه از سارقان پنج دستگاه تلفن همراه و دو قبضه سلاح سرد  و یک افشانه اشک آور کشف  و ضبط شد  و در کلانتری سارقان به سرقت ۱۵ فقره تلفن همراه اعتراف کردند و تا کنون ۶ نفر از شکات این پرونده شناسایی شده و متهمان برای کشف جرائم احتمالی و شناسایی دیگر شکات تحویل مقامات قضایی شدند.


سرهنگ مافی به شهروندان توصیه نمود : شهروندان تلفن همراه خود را در معرض دید قرار ندهند زیرا افراد سود جو با سوءاستفاده از بی توجهی مردم و تحت نظر داشتن آن ها به راحتی اموال قیمتی را به سرقت می برند و در صورت وقوع هرگونه سرقت یا مشاهده موارد مشکوک با سامانه ۱۱۰ پلیس تماس حاصل فرمایند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha