• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404020905912
  • خبرنگار : 50229

نماینده شادگان در مجلس:

صرفه‌جویی در مصرف برق از دستگاه‌های دولتی آغاز شود/ خوزستان باید کمترین قطعی برق را داشته باشد

صرفه‌جویی در مصرف برق از دستگاه‌های دولتی آغاز شود/ خوزستان باید کمترین قطعی برق را داشته باشد

ایسنا/خوزستان نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: مناطق گرمسیر استان خوزستان به جهت گرمای شدید و وابستگی بسیاری از امور زندگی مردم به برق، باید حداقل قطعی برق را داشته باشند و دولت این مناطق را به‌صورت ویژه ببیند که زندگی مردم سخت نشود.

هاشم خنفری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: ناترازی‌ها به ویژه در زمینه انرژی که متاسفانه اضافه بر ضربه به صنعت، به خانه‌های مردم هم کشیده شد به ویژه در شهرستان‌های جنوبی و گرمسیر مانند شادگان با گرمای بالای ۴۵ درجه مشکلات فراوانی برای مردم ایجاد کرده است.

وی افزود: صرفه‌جویی از دستگاه‌های دولتی و وابسته آغاز شود و قطعی آب و برق به صورت عادلانه و با اطلاع قبلی و شفاف نوبت‌بندی شود.

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی از قطع مکرر برق در تابستان گرم این منطقه انتقاد کرد و خواستار پاسخگویی مسئولان برق و اقدام موثر آن‌ها در پیشگیری از تداوم قطع برق در فصل گرما شد.

وی اضافه کرد: با توجه به دمای بالای ۴۵ درجه در بسیاری از شهرستان‌های خوزستان و کمبود جدی تجهیزات سرمایشی در مدارس، قطعی برق و گرمای هوا موجب فشار روانی و مشکلات روحی برای معلمان و دانش‌آموزان شده است.

خنفری گفت: از دولت و وزارت نیرو درخواست دارم ضمن تجدید نظر در این زمینه برای جلوگیری از قطع برق در گرمای بهار و بویژه تابستان در خوزستان به ویژه شهرهای جنوبی این استان چاره‌اندیشی اساسی کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۱:۵۸

چیزی یاد نمیگیرن بچه ها توی مدرسه با این وضع بی برقی و گرمای هوا