• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404020906215
  • خبرنگار : 71368

در جلسه امروز شورای شهر تهران مطرح شد

شکسته شدن شیشه اتوبوس‌های برقی تهران در بندرعباس/ لزوم افزایش سهمیه خودرو برای نوسازی تاکسی در پایتخت

شکسته شدن شیشه اتوبوس‌های برقی تهران در بندرعباس/ لزوم افزایش سهمیه خودرو برای نوسازی تاکسی در پایتخت

اعضای شورای شهر تهران بعد از استماع گزارش مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران نظرات خود را بیان کردند.

به گزارش ایسنا، میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران با بیان اینکه شهرداری تهران به دنبال احداث زیرساخت های شارژ خودروی برقی در سطح شهر است، گفت: اگر امکانات شارژ در داخل منزل تاکسیران ایجاد شود اقدام خوب و مثبتی خواهد بود و لازم است شهرداری تهران با نگاه مصرف کنندگان موضوعات و مشکلات را پیگری کند.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه برقی سازی در شهرداری تهران یکی از برنامه‌ها و اولویت‌های شورای شهر تهران بود، افزود: قرار است تا شهریورماه ۶۰۰۰ تاکسی برقی وارد شود و ۱۱۰ اتوبوس برقی ما در بندرعباس مانده و خدا را شکر که در این حریق بندرعباس، به اتوبوس‌های ما صدمه ای نرسیده است و فقط دو شیشه اتوبوس‌ها دچار شکستگی شد و شانس آوردیم که اگر کمی اتوبوسها آن طرف تر بود این اتوبوس‌ها نیز دجار سانحه می شد.

وی با بیان اینکه مسئله ثبت سفارش برای تاکسی و اتوبوس برقی باید حل شود، گفت:۱۱۰ دستگاه اتوبوس برقی ما در بندرعباس مانده و منتظر تمدید مجوزی است که لازم است وزارت اقتصاد و حتی شخص رییس جمهور وارد شود.

ناصر امانی رئیس کمیته منایع انسانی شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه در یک مرحله ایران خودرو متقاضیان ۹۸۶ هزار نفر بوده است که متقاضی خودروی فرسوده ۱۴۰ هزار نفر بودند، گفت: سهم شهر تهران از ۱۴۰ هزار متقاضی خودروی فرسوده را حداقل ۱۰ درصد در نظر بگیریم چرا باید برای تاکسی و نوسازی تاکسی اولویت قائل نباشند که سهمیه ویژه در نظر بگیرند و باید وزارت صمت و خودروسازان دقت کنند که قطره چکانی نوسازی تاکسی فرسوده در تهران جوابگوی رفع حجم آلودگی هوای تهران نیست.

وی با بیان اینکه اتوبوس های برقی را در تهران می بینیم، اما تاکسی های برقی را در تهران نمی بینیم گفت: این تاکسی ها کجا کار می کنند که ما آنها را نمی بینیم؟

جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون حمل ونقل شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه در سال گذشته تنها ۱۵۰۰ تاکسی نوسازی شده و با این رویه صف انتظار نوسازی همه تاکسی ها ۵۵ سال طول می کشد، گفت: چطور ما می توانیم برویم چین و خودرو بخریم و بدهیم به دست رانندگان اما نمی توانیم برویم با خودروساز تفاهم کنیم؟ سالانه بیش از ۱.۵  میلیون در سال تولید می شود و سهم تاکسیرانی در این میان معقول نیست و باید سبد تاکسی‌ها را متفاوت کنند.

وی با بیان اینکه همانطور که ارقام درشت برای خرید برقی ها پرداخت می کنیم باید برای خودروهای داخلی نیز تسهیلات بدهیم، گفت: متوسط سالانه باید  ۱۰ هزار تاکسی نوسازی شود؛ اما این رویه رعایت نمی‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha