• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404020906591
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

معاون استاندار سیستان و بلوچستان:

باور و اعتماد به توان داخلی نخستین گام در مسیر توسعه و حل مشکلات شهری است

باور و اعتماد به توان داخلی نخستین گام در مسیر توسعه و حل مشکلات شهری است

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان گفت: ظرفیت‌های انسانی موجود در شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در بسیاری از موارد مورد غفلت قرار گرفته و این موضوع موجب کاهش بهره‌وری و کارآمدی در مدیریت شهری و روستایی شده است.

عباسعلی ارجمندی سه‌شنبه نهم اردیبهشت در همایش بزرگداشت روز ملی شوراها افزود: نیروی انسانی متخصص با مدارک تحصیلات تکمیلی در بدنه شهرداری‌ها وجود دارد که می‌توانند با بهره‌گیری از دانش و تجربه خود، بسیاری از مسائل و چالش‌های مدیریت شهری را برطرف کنند اما این ظرفیت‌ها به‌درستی شناسایی و استفاده نشده‌اند.

وی با بیان اینکه در نظام مدیریت شهری به جای تمرکز بر نیروی انسانی، بیش از حد به تجهیزات و زیرساخت‌های فیزیکی مانند ماشین‌، ساختمان و تجهیزات توجه شده است، اظهار کرد: باور و اعتماد به توان داخلی؛ نخستین گام در مسیر توسعه و حل مشکلات شهری است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان با انتقاد از عملکرد ضعیف برخی تعاونی‌های دهیاری و عدم استفاده از ظرفیت‌های مشارکتی در روستاها گفت: اگر از امکانات موجود و همکاری میان روستاها و بخش‌ها استفاده شود، بسیاری از نیازها بدون وابستگی به منابع بیرونی قابل تأمین خواهد بود.

ارجمندی ادامه داد: یکی از چالش‌های اساسی، ضعف در حوزه آموزش و ارتقای فرهنگ عمومی در مدیریت شهری است که اگر نیروی انسانی آموزش نبیند، حتی بهترین تجهیزات نیز کارایی نخواهد داشت. باید آموزش و توانمندسازی کارکنان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، به‌ویژه در حوزه‌های تخصصی، در اولویت قرار گیرد.

وی با تأکید بر نقش مشارکت عمومی در تحقق برنامه‌های توسعه‌ای گفت: شوراها زمانی موفق خواهند بود که مردم را در برنامه‌ها دخیل و اعتماد عمومی را جلب کنند که اگر مردم این احساس را داشته باشند که وعده‌ها عملی نمی‌شود، این بی‌اعتمادی به کل بدنه مدیریت شهری منتقل خواهد شد.

ارجمندی همچنین با اشاره به نیاز شهرداری‌ها به بهره‌گیری از ایده‌های نوآورانه، اظهار کرد: مدیریت شهری باید از نگاه سنتی فاصله بگیرد و به سمت استفاده از فناوری‌های نو مانند انرژی‌های تجدیدپذیر و مدیریت هوشمند شهری حرکت کند اینکه همچنان با ذهنیت‌های دهه ۶۰ تصمیم‌گیری شود، پاسخگوی نیازهای امروز نیست.

به گزارش ایسنا، به نقل استانداری، با اشاره به ضعف در مدیریت منابع مالی و انسانی در برخی شهرداری‌ها گفت: سوء‌مدیریت به‌معنای فساد نیست، بلکه ناشی از ناآگاهی نسبت به ظرفیت‌ها و شیوه‌های علمی مدیریت است و انتظار می‌رود شوراها و شهرداران با بهره‌گیری از تجربه کارشناسان متخصص، تصمیمات موثرتری اتخاذ و نقش خود را در امیدآفرینی برای مردم ایفا کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha