• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404021006957
  • خبرنگار : 50046

معاون اقتصادی استاندار:

تکمیل زنجیره‌های ارزش هدف ارائه تسهیلات در خراسان شمالی است

تکمیل زنجیره‌های ارزش هدف ارائه تسهیلات در خراسان شمالی است

ایسنا/خراسان شمالی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی از تدوین ۱۳ زنجیره ارزش در این استان برای رونق سرمایه‌گذاری خبر داد و گفت: تکمیل زنجیره‌های ارزش، هدف ارائه تسهیلات در استان است.

محمودرضا معموری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: ظرفیت‌های ما در استان، گردشگری، کشاورزی و صنعت است که اتفاقات خیلی خوبی افتاده، جاذبه‌های گردشگری و ظرفیت‌های معدنی بکر که هرکدام می‌تواند منشأ یک سرمایه گذاری و مسیر اشتغال برای کشور باشد.

وی افزود: در معرفی ظرفیت حوزه سرمایه گذاری، نمایشگاه ایران اکسپو را فرصت مغتنمی برای معرفی زنجیره‌های سرمایه گذاری دانستیم. این نمایشگاه فرصت مناسبی در سال سرمایه گذاری برای تولید، چه برای سرمایه گذاران داخلی و چه سرمایه گذاران داخلی است.

معموری با اشاره به تعریف ۱۳ زنجیره ارزش در استان گفت: از بین زنجیره‌های ارزش تعریف شده، سه زنجیره و ظرفیت گوشت قرمز، فرش و گیاهان دارویی بیشتر مورد توجه و تاکید ویژه ما بوده است.

وی در حوزه فرش با بیان اینکه ۲۷ هزار بافنده در استان داریم، گفت: اگر این تعداد بافنده خوب راهبری شوند ظرفیت بالایی است در این حوزه، ۵۰۰۰ مترمربع در ماه فرش خانگی و دستباف که به طور سنتی تولید می‌شود.

وی افزود: در فرش بافنده‌های توانمندی داریم و فرش ابریشم دوروی دویدوخ را داریم که شهره جهانی دارد و انتظار داریم مسئولان ملی هم از این توانمندی‌ها حمایت کنند.

وی ادامه داد: تمامی فرآیندهای تولید، از مواد اولیه تا تولید در همان روستا انجام می‌شود که جزو فرهنگ مردم شده است .

معموری درباره گوشت قرمز هم گفت: بهترین کیفیت گوشت قرمز را داریم که باید برای جلوگیری از خام فروشی و توسعه صنایع تکمیلی اقدام کنیم.

وی درباره گیاهان دارویی با اشاره به تنوع بسیار بالای آن در استان گفت: این گیاهان در بیش از ۶۷هزار هکتار زمین‌های خراسان شمالی تولید می‌شوند که به صورت طبیعی وجود دارند.

معموری اظهار کرد: در حوزه زعفران، ۲۹ تن تولید زعفران داریم، اما صنایع تبدیلی و بسته بندی آن را نداریم در حالی که سومین تولید کننده زعفران باکیفیت در کشور هستیم.

وی ادامه داد: در پرداخت تسهیلات در سال ۱۴۰۴ تمرکز ما برای تکمیل همین زنجیره های ارزش خواهد بود و مشوق‌هایی از جمله معافیت مالیاتی برای سرمایه گذاران خواهیم داشت.

معاون اقتصادی استاندار در خصوص فعال سازی واحدهای تولیدی راکد هم گفت: احیای واحد های تولیدی را قبل از سال با حمایت از این واحد ها شروع کرده بودیم که مشکلات شان احصا شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha