• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1404021006960
  • خبرنگار : 71263

با ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا

۲۰ هزار کارمند پست بیکار می‌شوند

۲۰ هزار کارمند پست بیکار می‌شوند

شرکت پستی آمریکایی «یونایتد پارسل سرویس» (یوپی‌اس) به دلیل کاهش برنامه‌ریزی شده تحویل سفارش‌های آمازون در بحبوجه جنگ تعرفه‌ای دونالد ترامپ، ۲۰ هزار موقعیت شغلی را حذف کرده و ۷۳ تاسیسات را تعطیل می‌کند.

به گزارش ایسنا، سخنگوی «یونایتد پارسل سرویس» اعلام کرد این اخراج‌ها به دلیل کاهش ۵۰ درصدی حجم ارسال سفارش‌های فروشگاه اینترنتی آمازون که بزرگترین مشتری این شرکت است و ادامه پروژه‌های کاهش هزینه و بهره آوری، انجام می‌شود.

سخنگوی آمازون گفت: به دلیل نیازهای عملیاتی، یوپی‌اس، درخواست کاهش حجم سفارش‌ها را داده است و ما قطعا به تصمیم آنها احترام می‌گذاریم.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که سیاست‌های تجاری تهاجمی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، باعث کند شدن رشد اقتصادی و افزایش انتظارات برای رکود احتمالی شده است.

شون اوبراین، رئیس کل اتحادیه تیم‌استرز گفت که یوپی‌اس، طبق قرارداد موظف است طبق توافق‌نامه ملی فعلی خود با تیم‌استرز، ۳۰ هزار شغل ایجاد کند. اما اگر این شرکت قصد نقض قرارداد ما را داشته باشد، با مشکل بزرگی روبرو خواهد شد.

این شرکت در پاسخ به رویترز گفت: قصد دارد به قرارداد خود پایبند باشد. طبق آخرین گزارش سالانه «یونایتد پارسل سرویس»،  این شرکت ۴۰۶ هزار نیروی کار در آمریکا دارد که بیش از ۷۵ درصد آنها توسط اتحادیه‌ها نمایندگی می‌شوند.

یوپی‌اس به عنوان بزرگترین شرکت تحویل بسته در جهان، طیف وسیعی از صنایع را تحت تاثیر قرار می‌دهد و به عنوان معیاری برای اقتصاد جهانی دیده می‌شود.

فدکس که رقیب اصلی یوپی‌اس است، در مارس، از کندی کسب و کار خبر داد.

شرکت یوپی‌اس قصد دارد با کاهش ۳.۵ میلیارد دلاری هزینه‌های سربار خود در سال ۲۰۲۵، سود خود را حفظ کند. این شرکت همچنین اعلام کرد که درصد زیادی از کاهش حجم سفارش‌های آمازون، مربوط به کار زیان‌ده در جابجایی کالاها از مراکز توزیع است. بزرگترین و مهمترین کسب‌ و کار آمریکایی یوپی‌اس، ممکن است شاهد کاهش تقریبا ۹ درصدی میانگین بسته‌های روزانه و کاهش درصدی تک رقمی در درآمد باشد.

راه‌کار سریع برای شوک عرضه

رئیس‌جمهور آمریکا، اوایل آوریل، تعرفه‌های جدید ۱۴۵ درصدی را بر بسیاری از کالاهای چینی اعمال کرد  که باعث تشدید بن‌بست میان دو اقتصاد بزرگ جهان شد.

حجم واردات آمریکا در یوپی‌اس،  تقریبا ۴۰۰ هزار بسته در روز است که کمتر از دو درصد از میانگین حجم روزانه جهانی است.

کارول توم، مدیرعامل یوپی‌اس گفت: با این حال، خطوط تجاری چین به آمریکا، سودآورترین مسیر برای این شرکت هستند و حدود ۱۱ درصد از درآمد بین‌المللی یوپی‌اس را در سال گذشته تشکیل داده‌اند.

مدیران یوپی‌اس می‌گویند که این شرکت، در حال حاضر شاهد افزایش حجم واردات از اروپا و سایر کشورهای آسیایی از جمله ویتنام و تایلند است.

با این حال، چین کارخانه جهان است. اگر تعرفه‌های سنگین ترامپ بر چین پابرجا بماند، جایگزینی کامل تجارت با چین سال‌ها طول خواهد کشید. تعرفه‌های فعلی ترامپ بر چین ممکن است حمل و نقل‌های کند میان کسب و کارها را کندتر کند  و کسب و کارهای کوچک و متوسطی که یوپی‌اس برای جبران این ضعف هدف قرار داده است، می‌توانند به شدت آسیب ببینند، زیرا برخی از آنها، ۱۰۰ درصد کالاهای مورد نیاز خود را از چین تامین می‌کنند.

توم گفت: یوپی‌اس همچنین به تحویل خرده فروشانی وابسته است که بسیاری از آنها به شدت به چین وابسته هستند. خود آمازون از چین تامین می‌شود و ۴۰ درصد یا بیشتر از فروشندگان این فروشگاه خرده فروشی آنلاین، در چین مستقر هستند.

اگر مصرف کنندگان آمریکایی به دلیل افزایش بیش از حد تعرفه‌ها، کالاهای کمتری از آمازون بخرند، یوپی‌اس آسیب خواهد دید. این شرکت پستی همچنین با کاهش شدید حجم بسته‌های فروشندگان تجارت الکترونیک ارزان قیمت مرتبط با چین، شامل «تمو» و «شین»، مواجه است، زیرا آمریکا قصد دارد در ماه مه، وضعیت بدون عوارض را برای اکثر بسته‌های آنها که به آمریکا ارسال می‌شوند، پایان دهد.

«تمو» در حال حاضر، هزینه واردات را در هنگام پرداخت دریافت می‌کند، در حالی که «شین»، تعرفه‌ها را به قیمت کالاها اضافه کرده است.

در همین حال، یوپی‌اس و مشتریان خرده فروش این شرکت، شروع به برنامه ریزی برای فصل مهم تعطیلات زمستانی کرده‌اند که تحویل روزانه می‌تواند بیش از دو برابر شود.

بر اساس گزارش رویترز، مدیران یوپی‌اس گفتند که در بهترین حالت، آمریکا و چین به زودی به توافقی خواهند رسید که تجارت را عادی می‌کند. برایان دایکس، مدیر ارشد مالی این شرکت گفت: در بدترین حالت، مبارزه تعرفه‌ای ادامه می‌یابد و به شوک عرضه منجر می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha