شکرالله قاسمی اظهار کرد: برای مثال اگر خانوادهای به قندان نیاز دارد ما باید بهجای قندانچینی قندان خراطی و یا قندان سفالی پیشنهاد کنیم.
او بیان کرد: اگر صنایع دستی تغییر کاربری یافته و کاربردی شود و به خانهها وارد شود آن زمان به موفقیت دست یافتهایم و تمام تلاشمان را میکنیم که این اتفاق بیفتد.
قاسمی با تاکید بر اینکه باید با کمک صنایع دستی نیازهای مردم برطرف شود افزود: همچنین بهمنظور حمایت از هنرمندان صنایع دستی لازم است هدایای دستگاههای دولتی با صنایع دستی تامین شود.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی مدیر کل میراث فرهنگی خوزستان با اشاره به نیاز مردم به محصولات صنایع دستی خاطرنشان کرد: تمام محصولات صنایع دستی به نوعی نیاز مردم هستند و همه مردم به این نوع محصولات نیاز دارند.
به گزارش ایسنا، به نقل از اداره کل میراث فرهنگی خوزستان، ویدر همین زمینه اضافه کرد: مردم دوست دارند در منزل خود محصولات صنایع دستی داشته باشند منتها باید توان مالی برای تهیه صنایع دستی را داشته باشند.
قاسمی همچنین تصریح کرد: دلیل اینکه مردم صنایع دستی تهیه نمیکنند بهخاطر گرانی نیست بلکه صنایع دستی جذابیتی دارد که اگر فرد بپسندد به هر قیمتی تهیهاش میکند.
وی همچنین با اشاره به نحوه حمایت از صنعتگران صنایع دستی توضیح داد: در حال حاضر با راهاندازی بازارچه صنایع دستی و شرکت دادن صنعتگران در نمایشگاهها از آنها حمایت میشود.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی مدیر کل میراث فرهنگی خوزستان به موضوع بیمه صنعتگران صنایع دستی نیز اشاره کرد و گفت: قبلا هر صنعتگری که مجوز فنی و حرفهای و مجوز ما را در یک رشته داشت بیمه تامین اجتماعی میشد، منتهی بهدلیل بار مالی دیگر انجام نمیشود ولی بیمه روستایی وجود دارد و با معرفی ما صورت میگیرد.
انتهای پیام
نظرات