عبدالرضا پیرحسینلو، ۱۰ اردیبهشت در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به تدارک بیش از ۴۰ به مناسبت هفته معلم اظهار کرد: روز ۱۳ اردیبهشت زنگ «سپاس معلم» را در دبستان شاهد نیایش خواهیم نواخت.
وی با اشاره به کلنگ زنی مدرسهای در محله شهدای صفری گفت: در روز ۱۴ اردیبهشت در کانون امام علی(ع) شهر اراک برنامه اصلی روز معلم را خواهیم داشت. سخنرانی قبل از خطبههای نماز جمعه و برپایی میز خدمت در مصلی بیت المقدس شهر اراک از دیگر برنامههاست.
پیرحسینلو با اشاره به تقدیر از سه معلم برتر در سطح استان، ۴۶ معلم برتر در سطح مناطق و پنج کادر تخصصی مدارس در مراسم روز معلم ادامه داد: ۹۰۳ پرونده جهت انتخاب معلم برتر استانی بررسی شد که در نهایت به این تعداد رسیدیم. در سال گذشته یک معلم و مشاور نمونه کشوری داشتیم که امیدواریم امسال نیز عناوین کشوری داشته باشیم.
سرپرست آموزش و پرورش استان مرکزی با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز استان مرکزی جزو خیرین برتر کشور هستند افزود: استان مرکزی همچون دیگر نقاط کشور کمبودهایی در حوزه فضاهای آموزشی دارد و نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در دستور کار ماست.
وی در پاسخ به ایسنا در رابطه با کمبود فضای آموزشی در پروژه ۸۱۰۰ واحدی اراک گفت: راه و شهرسازی و شهرداری قرار است پای کار بیایند و تا سال آینده بخش اعظمی از این مشکل را حل میکنیم.
پیرحسینلو در رابطه با فضای پرورشی دانش آموزان اظهار کرد: باید به این موضوع توجه داشت که دانش آموز به طور کامل در اختیار آموزش و پرورش نیست و از فضای مجازی و دوستان و خانواده نیز تاثیر میپذیرد. در بهترین شرایط، در مقطع ابتدایی دانش آموز حدود ۵ ساعت در اختیار مدرسه است و بنابراین در سایر ساعات میتواند آسیبهای بسیاری از فضای مجازی و رسانههای مختلف بپذیرد. ما به شدت پیگیر مسائل تربیتی دانش آموزان هستیم و وزیر نیز بسیار به نماز تاکید دارد چراکه اگر دانش آموزی به سمت نماز برود از آسیبها دور میشود.
وی اضافه کرد: بنده دستور ویژه و تکلیف کردم که سالنهای ورزشی آموزش و پرورش متعلق به دانش آموز است و تا جایی که ممکن است دانش آموزان باید در سالن ورزشی تمرین کنند. ضرورت دارد کانونهای ورزشی در سراسر سال تحصیلی تشکیل شوند و استعدادیابی صورت بگیرد.
پیرحسینلو در رابطه با تملک سالن ۲۲ بهمن شهر اراک عنوان کرد: این سالن از ابتدا به نام آموزش و پرورش بوده و سپس مدتی در تصرف ورزش و جوانان قرار گرفت اما از سال ۹۸ مجددا احقاق حق شد و در اختیار ما قرار گرفت. نگهداری سالنهای ورزشی هزینه سنگینی دارد و نگاه ما به سالنهای ورزشی، صرفا درآمدزایی نیست و مسئله، تامین هزینه نگهداری سالن است.
وی در رابطه با وضعیت ساختمان مدارس استان مرکزی اظهار کرد: به لطف خیرین مدرسه ساز و با پیگیریهای مجموعه استان مرکزی در سنوات گذشته، ما در استان مدرسه خشت و گلی و مدارس کانکسی بالای پنج نفر نداریم. در حال حاضر کمتر از ۱۰ مدرسه کانکسی زیر پنج نفر داریم که استاندار تاکید دارد همین تعداد مدرسه کانکسی نیز برچیده شود.
پیرحسینلو ادامه داد: وضعیت ما به لحاظ بازماندگان از تحصیل بسیار خوب است و از نرم سایر استانها بالاتر است. برنامه ما این است که مدیران نواحی و مناطق شخصا خودشان دانش آموزان بازمانده از تحصیل را شناسایی کنند و پیگیری جدی در این خصوص داشته باشند.
وی با تاکید بر ضرورت ارائه آموزشهای مهارتهای زندگی گفت: اساس کار ما هوشمندسازی و تولید محتوای هوشمند است و برنامه داریم هر ساله بیش از ۲۰ درصد مدارس استان را هوشمندسازی کنیم.
انتهای پیام
نظرات