ابراهیم بیانی امروز، ۱۱ اردیبهشت در همایش یک روزه مشاوران و روانشناسان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس با تأکید بر جایگاه والای خانوادههای شهدا و ایثارگران، گفت: جامعه ایثارگری، شریفترین قشر این سرزمیناند و ما همه مدیون ایثار، فداکاری و رنجی هستیم که این عزیزان برای امنیت و عزت کشور تحمل کردهاند.
وی افزود: یکی از مهمترین وظایف و کارکردهای بنیاد شهید، حوزه مددکاری است که با کمک روانشناسان و روانپزشکان دلسوز و همکار، محقق می شود و نتایج آن را در بهبود کیفیت زندگی جامعه ایثارگران شاهد خواهیم بود.
بیانی تصریح کرد: تلاش میکنیم با برگزاری کارگاههای آموزشی شرایط برای تبادل نظر و تجربیات فعالان حوزه روانشناسی و روانشناختی زمینه را برای ارائه خدمات هرچه بهتر به جامعه ایثارگری فراهم کنیم.
وی همچنین ضمن تبریک مناسبتهای دهه کرامت و ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع)، این ایام را فرصت مغتنمی برای تکریم مقام دختران شهید و ایثارگر دانست و افزود: لازم است به شکل ویژهتری به بانوان و خانوادههای شاهد و ایثارگر توجه شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با بیان اینکه مشاوران در بنیاد شهید با قشری از جامعه سر و کار دارند که درهنگامه سختی و در پیکار با دشمنان با اهدای جان خود دین خود را به کشور و مردم ادا کردهاند، تأکید کرد: لازم است همدلی، همراهی و درک عمیقتری در مشاوره با ایثارگران به کار گرفته شود چرا که خانوادههای شهدا و ایثارگران عزیزترین و شریفترین قشر جامعه هستند.
معاون تعاون و امور اجتماعی ادارهکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس هم در این همایش از برگزاری جلسات مشاوره و خدمات روانشناسی و روانپزشکی برای بیش از چهار هزار مددجو ایثارگر در طول یکسال اخیر خبر داد و افزود: این خدمات با همکاری ۳۰ روانشناس و روانپزشک طرف قرارداد و همکار بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس ارائه شده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس، دمیری افزود: در حال حاضر ایثارگران در شهرستانهای مختلف استان از جمله شیراز، فسا، جهرم، ممسنی، آباده، مرودشت و کازرون از خدمات روانشناسی مراکز طرف قرارداد و همکار ما بهرهمند هستند که ظرفیتهای این مراکز باعث شده بتوانیم نقش بسزایی را در ارتقا کیفیت خدمات به جامعه ایثارگری ایفا کنیم.
انتهای پیام
نظرات