• پنجشنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404021107751
  • خبرنگار : 50649

مدیرکل بنیاد شهید فارس:

تکریم و همراهی با ایثارگران را سرلوحه کار قرار دهیم

تکریم و همراهی با ایثارگران را سرلوحه کار قرار دهیم

ایسنا/فارس مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس گفت: جامعه ایثارگری، شریف‌ترین قشر در کشور است و باید همواره تکریم، همراهی و همدلی با ایثارگران را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

ابراهیم بیانی امروز، ۱۱ اردیبهشت در همایش یک روزه مشاوران و روان‌شناسان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس با تأکید بر جایگاه والای خانواده‌های شهدا و ایثارگران، گفت: جامعه ایثارگری، شریف‌ترین قشر این سرزمین‌اند و ما همه مدیون ایثار، فداکاری و رنجی هستیم که این عزیزان برای امنیت و عزت کشور تحمل کرده‌اند.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین وظایف و کارکردهای بنیاد شهید، حوزه مددکاری است که با کمک روان‌شناسان و روان‌پزشکان دلسوز و همکار، محقق می شود و نتایج آن را در بهبود کیفیت زندگی جامعه ایثارگران شاهد خواهیم بود.

بیانی تصریح کرد: تلاش می‌کنیم با برگزاری کارگاه‌های آموزشی  شرایط برای تبادل نظر و تجربیات فعالان حوزه روان‌شناسی و روان‌شناختی زمینه را برای ارائه خدمات هرچه بهتر به جامعه ایثارگری فراهم کنیم.

وی همچنین ضمن تبریک مناسبت‌های دهه کرامت و ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع)، این ایام را فرصت مغتنمی برای تکریم مقام دختران شهید و ایثارگر دانست و افزود: لازم است به شکل ویژه‌تری به بانوان و خانواده‌های شاهد و ایثارگر توجه شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با بیان اینکه مشاوران در بنیاد شهید با قشری از جامعه سر و کار دارند که درهنگامه سختی و در پیکار با دشمنان با اهدای جان خود دین خود را به کشور و مردم ادا کرده‌اند، تأکید کرد: لازم است همدلی، همراهی و درک عمیق‌تری در مشاوره با ایثارگران به کار گرفته شود چرا که خانواده‌های شهدا و ایثارگران عزیزترین و شریف‌ترین قشر جامعه هستند.

معاون تعاون و امور اجتماعی اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس هم در این همایش از برگزاری جلسات مشاوره و خدمات روان‌شناسی و روان‌پزشکی برای بیش از چهار هزار مددجو ایثارگر در طول یکسال اخیر خبر داد و افزود: این خدمات با همکاری ۳۰ روان‌شناس و روان‌پزشک طرف قرارداد و همکار بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس ارائه شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس، دمیری افزود: در حال حاضر ایثارگران در شهرستان‌های مختلف استان از جمله شیراز، فسا، جهرم، ممسنی، آباده، مرودشت و کازرون از خدمات روان‌شناسی مراکز طرف قرارداد و همکار ما بهره‌مند هستند که ظرفیت‌های این مراکز باعث شده بتوانیم نقش بسزایی را در ارتقا کیفیت خدمات به جامعه ایثارگری ایفا کنیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha