علی علوی منش در گفت و گو با ایسنا گفت: کانونهای فرهنگی و انجمنهای علمی ستون فقرات واحد امور فرهنگی هستند و حضور پویا و پرنشاط دانشجویان در برگزاری انتخابات سالانه آنها تضمینکننده کمیت و کیفیت مطلوب در اجرای برنامههای فرهنگی خواهد بود.
وی افزود: انجمنهای علمی که به صورت تخصصی در ارتباط با رشتههای تحصیلی موجود در دانشگاهها هستند، عهدهدار اجرای برنامهها و فعالیتهای علمی تخصصی از قبیل برپایی بازدیدها و اردوهای علمی، تولیدات محتوایی، برگزاری کارگاههای آموزشی، همایشها و سمینارهای علمی در ارتباط با رشته تحصیلی مربوطه هستند.
کارشناس فرهنگی پردیس شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی اظهار کرد: کانونهای فرهنگی در ۴ دسته "کانونهای اجتماعی"، "کانونهای ادبی و هنری"، "کانونهای دینی" و "کانونهای فرهنگ و اندیشه" تقسیمبندی میشوند و در ارتباط با هر بخش تعداد ۶ یا ۷ کانون تعریف شده است که باید در ارتباط با عنوان خود فعالیتهای حضوری و مجازی داشته باشند.
وی ادامه داد: در ایام انتخابات کانونها و انجمنها شاهد شور و شوق و تحرک در بین تمامی دانشجویان بویژه دانشجویان نخبه و فعال هستیم که برای تشکیل یک کانون یا انجمن اقدام به جذب سایر دانشجویان کرده و برای کسب رأی آنان فعالیت میکنیم.
علوی منش یادآورشد: شرکت در انتخابات و فعالیتهای کانونها و انجمنها عمدهترین پروژه فرهنگی و تربیتی است که در دانشگاهها وجود دارد و فرصتی است برای آشنا شدن با فرآیندهای قانونی و اداری، ارتباط گرفتن با افراد نخبه و سرشناس اعم از دانشجویان، اساتید و سایرین است.
وی خاطرنشان کرد: ثبت فعالیتهای کانونها و انجمنها و اطلاعات اعضای اصلی آنها در سامانه فرنما وزارت علوم، نیز به عنوان یک رزومه کاری میتواند پشتوانهای برای فعالیتهای آتی دانشجویان به حساب بیاید.
انتهای پیام
نظرات