مجتبی مرادی کوشکی، رئیس اداره راههای روستایی اداره کل راهداری و حمل ونقل جادهای استان قم در گفتوگو با ایسنا از اجرا و مورد بهره برداری قرار گرفتن طرح بهسازی محور روستایی سنک(حاج خلیل) شهرستان جعفرآباد استان قم خبر داد و گفت: با توجه به بازدیدهای میدانی مستمر از راههای روستایی استان و بررسی وضعیت محور روستایی سینک واقع در شهرستان جعفرآباد، طرح بهسازی این محور دردستور کار این اداره کل قرار گرفت.
مرادی کوشکی شهرستان جعفرآباد را از اقطاب کشاورزی استان برشمرد و گفت: محور روستایی سینک، همچون محور رحمت آباد واقع در بخش مرکزی قم، ضمن آن که از بارترافیکی غالبا سنگینی برخوردار است، امتداد کریدور ارتباطی دو بخش مرکزی و شهرستان جعفرآباد است که بعضا به عنوان مسیر کوتاه دسترسی به جاده قدیم سلفچگان- ساوه مورد استفاده کاربران قرار میگیرد.
وی در ادامه به تشریح مشخصات فنی- اجرایی طرح بهسازی محور روستایی سینک شهرستان جعفرآباد پرداخت و تصریح کرد: طول مسیر اجرایی پروژه افزون بر ۳.۷ کیلومتر بوده و در بهسازی آن از یک لایه ماسه آسفالت رگلاژی با دانه بندی ۶-۰ و یک لایه آسفالت توپکا ۱۲-۰ به ضخامت ۴ سانتی متر استفاده شده است.
رئیس اداره راههای روستایی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان قم میزان اعتبار اجرایی این پروژه را بیش از ۱۱۰ میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: اعتبار این پروژه از محل اعتبارا ت ملی- استانی تامین شده است.
مرادی کوشکی گفت: با هماهنگی و تعامل مناسبی که بین مجموعههای ذی مدخل وجود داشت طی ۱۰ روز اجرا و در چهارم اردیبهشت امسال این پروژه تکمیل و به بهره برداری رسید.
وی در پایان یادآور شد: به دلیل قرار گرفتن معادن شن و ماسه در بخش مرکزی قم و شهرستان جعفرآباد، محورهای روستایی رحمت آباد و سینک، معبر تردد کامیونهای معدن هستند، لذا از رانندگان کامیونهای معادن درخواست میشود ضمن لحاظ موارد ایمنی و قانون و مقررات ترافیک جادهای، به منظور جلوگیری از حوادث محتمله و اضمحلال رویه راه، تناژ استاندارد حمل مواد معدنی را به طور جدی مراعات کنند.
انتهای پیام
نظرات