• جمعه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۰:۵۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404021108000
  • خبرنگار : 71233

رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور اعلام کرد

ایران امکان تحصیل مجازی دانش‌آموزان اتباع در افعانستان را فراهم می‌کند/ اعلام شرایط دانش آموزان

ایران امکان تحصیل مجازی دانش‌آموزان اتباع در افعانستان را فراهم می‌کند/ اعلام شرایط دانش آموزان

مشاور و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور از رایزنی و هماهنگی وزارت کشور با آموزش و پرورش برای فراهم شدن امکان آموزش مجازی برای دانش‌آموزان اتباعی که دارای برگه سرشماری بوده و باید تا پایان تیر ماه از ایران خارج شوند، در کشور افغانستان خبر داد.

نادر یاراحمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه برای سال تحصیلی ۱۴۰۴- ۱۴۰۳ مشکلات زیادی جهت ثبت نام اتباع افغانستانی داشتیم، اظهار کرد: حتی مدیران مدارس به ما مراجعه می‌کردند و اعلام می‌شد که به دلیل تعداد بالای دانش آموزان اتباع، امکان ثبت نام همه آنها را نداریم.

به گفته وی، مشکلات ثبت‌نام‌ها آنقدر زیاد بود که خانواده اتباع  تماس می‌گرفتند و اعلام می‌کردند که یا فرزندانشان را ثبت نام نمی‌کنند و یا به دلیل مشکلات مدرسه و جمعیت بالا، دانش‌آموزان اتباع را به مدارسی دورتر برای ثبت نام می‌فرستند و اتباع هم به وزارت کشور و مرکز اتباع مراجعه می‌کردند تا این مشکل را برای سال تحصیلی آینده نداشته باشند.

یار احمدی درباره تکلیف دانش‌آموزان اتباعی که برگه سرشماری داشته و تا پایان تیر ماه باید به همراه خانواده به کشورشان بازگردند، افزود: ما موظفیم ثبت‌نام دانش آموزانی که دارای شناسه بوده و مدرک اقامتی دارند را در مدارس کشور ثبت نام کنیم؛ البته در حال حاضر سیستم آموزشی ما با حداکثر تلاشی که کرده توانسته است بالای ۶۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان اتباع را ثبت نام کند.

رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با تأکید بر اینکه در حال حاضر بسیاری از شهروندان نسبت به تعداد بالای فرزندان اتباع در مدارس اعتراض دارند و تعداد آنها در  برخی از مدارس از حد نرمال هم بالاتر است، ادامه داد: تعداد دانش آموزان اتباع در استان تهران بویژه در شهرستان های اطراف استان بیشتر است و ما تلاش می‌کنیم تا برای رفع این مشکل از بخش خصوصی کمک بگیریم.

یاراحمدی با یادآوری اینکه از امکانات موجود در وزارت آموزش و پرورش استفاده کرده و از معاونت‌های دیگر درخواست می‌کنیم تا آموزش مجازی را برای فرزندان اتباع راه اندازی کنند، گفت: ما موظف هستیم به دانش‌آموزان اتباع فرصت آموزش بدهیم؛ البته به معنای این نیست که این فرصت صرفا یک فرصت حضوری است، بلکه می‌خواهیم از شرایطی که در زمان کرونا داشتیم استفاده کرده و از امکانات آموزش غیر حضوری برای دانش آموزان اتباع بهره بگیریم.

وی تأکید کرد: وزارت کشور به دنبال این است که برای حل این مشکل بتواند از فضای مجازی برای انتقال مفاهیم آموزشی استفاده کند و حتی اگر کسانی در طول سال تحصیلی به هر علتی نتوانستند در کشور ما بمانند و خواستند از کشور خارج شوند باز هم بتوانند در فضای به اصطلاح مجازی فرزندانشان در کشور خودشان ادامه تحصیل دهند.

به گفته رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، می‌توان این امکان را فراهم کرد تا برای سال تحصیلی آینده از طریق فضای مجازی و دریافت کد در افغانستان به سیستم آموزشی ما وصل شوند و حتی امکان اخذ مدرک تحصیلی هم می‌توان فراهم کرد و در حال رایزنی و هماهنگی با آموزش و پرورش هستیم تا امکان اخذ امتحان از این افراد وجود داشته باشد.

یاراحمدی تأکید کرد: در حال حاضر در پلتفرم هایی که آموزش و پرورش مثل شاد یا مشابه آن را دارد امکان اخذ آزمون هم وجود دارد و روی این موضوع کار می‌کنیم که بتوان آزمون‌ها را غیر حضوری برگزار کرد و بر کیفیت آموزش تاثیر منفی نمی‌گذارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha