• شنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404021308737
  • منبع : شهرداری تهران

لزوم تسریع در اتمام عملیات طرح بهسازی گلزار شهدای بهشت زهرا

لزوم تسریع در اتمام عملیات طرح بهسازی گلزار شهدای بهشت زهرا

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران بر اتمام عملیات طرح بهسازی گلزار شهدای بهشت زهرا(س) تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دومین جلسه قرارگاه بهسازی گلزار شهدای بهشت زهرا(س) با حضور داود گودرزی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، جواد تاجیک مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س)، مناطق درگیر، نماینده سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و سازمان عمران مناطق، معاونین سازمان بهشت زهرا(س)،پسماند، زیباسازی، مشاورین و مدیران ارشد حوزه معاونت خدمات شهری و... با محوریت چگونگی پیشرفت و اجرای طرح بهسازی گلزار شهدای بهشت زهرا(س) برگزار و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

داود گودرزی در این جلسه با تاکید بر مقام و جایگاه والای شهدای هشت سال دفاع مقدس، گفت: خداوند بزرگ را شاکریم که توفیق خدمت به شهدا و خانواده آنان را در گلزار شهدای بهشت زهرا(س) نصیب ما کرده است.

وی در ادامه افزود: قطعات گلزار شهدای بهشت زهرا (س) به عنوان یکی از ظرفیت‌های معنوی و میراث هویتی کشورمان دارای نابسامانی کالبدی و مشکلات زیرساختی فراوانی بوده که در طرح بهسازی با رعایت ملاحظات مقام معظم رهبری و خانواده شهدا توسط سازمان بهشت زهرا(س) و شهرداری تهران در حال انجام است.

گودرزی با اشاره به این که عملیات بهسازی گلزار شهدای بهشت زهرا(س) مورد استقبال خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و عاشقان شهدا در حال انجام است، گفت: این عملیات شامل انجام کف سازی، تعویض سقف‌ها با حفظ سنگ مزار، حجله و کتیبه‌های شهدا اجرا می‌شود و ان‌شاءالله تمام قطعات شهدا در قالب این طرح بهسازی می شوند.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران با بیان این که۳۰هزار شهید در گلزار شهدای بهشت زهرا(س) آرمیده اند، گفت: ان شاءالله با تلاش، همراهی و کار جمعی در مجموعه شهرداری تهران، برگزاری جلسات مستمر، بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، عملیات طرح بهسازی گلزار شهدای بهشت زهرا(س) در موعد مقرر به اتمام خواهد رسید.

به گفته گودرزی با توجه به کلان بودن پروژه طرح بهسازی گلزار شهدای بهشت زهرا(س)، قرارگاهی در شهرداری تهران تشکیل شده است که در آن از ظرفیت های سازمان ها و شرکت های معاونت خدمات شهری، تمامی مناطق ۲۲گانه، سازمان عمران مناطق و... براساس تقسیم کار انجام شده و وظایف محوله استفاده می شود.

بنا براعلام روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، در این جلسه داود گودرزی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران پس از ارائه گزارشاتی از چگونگی روند پیشرفت اجرای عملیات طرح بهسازی گلزار شهدای بهشت زهرا(س) توسط مسوولین مربوطه، موارد و مشکلات موجود، تامین اعتبارات لازم و... دستورات و رهنمودهای خود را در راستای تسریع در پیشرفت این پروژه صادر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha