• شنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404021308814
  • خبرنگار : 50444

۱۴ هزار معلم خراسان شمالی، سنگربان عدالت آموزشی در دورترین نقاط استان

۱۴ هزار معلم خراسان شمالی، سنگربان عدالت آموزشی در دورترین نقاط استان

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش‌ و پرورش خراسان شمالی گفت: معلمان ستون‌های جامعه‌اند و آموزش در دورترین نقاط استان متوقف نشده است.

آیین سپاس از معلم، ۱۳ اردیبهشت با شعار «برای معلم، برای ایران» با حضور مسئولان استانی در دبیرستان محمودیه بجنورد برگزار شد. در این آیین، از معلمان به‌عنوان ستون‌های اصلی جامعه و محور عدالت آموزشی تجلیل شد.

مدیرکل آموزش‌ و پرورش خراسان شمالی در این مراسم اظهار کرد: معلم، جریانی زنده و پویا در طول زمان است. کلاس درس، نقطه آغاز پیشرفت جامعه و بستری برای شکل‌گیری آینده کشور است.

علی متقیان افزود: در استان خراسان شمالی ۱۴ هزار معلم مشغول به فعالیت هستند که با تمام توان در مسیر تحقق عدالت آموزشی تلاش می‌کنند، به‌گونه‌ای که حتی در مناطقی با کمتر از پنج دانش‌آموز یا در مدارس تک‌پایه، آموزش متوقف نشده است.

وی با اشاره به پوشش گسترده آموزشی در استان ادامه داد: در خراسان شمالی ۲۰۸۳ مدرسه فعال است که ۱۳ مدرسه آن به صورت تک‌پایه و ۱۴۹ مدرسه دارای کمتر از پنج دانش‌آموز هستند. همچنین ۸۰ مدرسه عشایری سیار در سطح استان و مناطقی مانند مراوه تپه استان گلستان خدمات آموزشی ارائه می‌دهند.

مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان همچنین از موفقیت‌های اخیر دانش‌آموزان در عرصه بین‌المللی خبر داد و گفت: دانش‌آموزان خراسان شمالی در المپیاد ریاضی ترکمنستان موفق به کسب هفت مدال شدند و برای نخستین‌بار، مدال نقره المپیاد دانش‌آموزی صربستان نیز به یکی از دانش‌آموزان استان اختصاص یافت.

وی از راه‌اندازی هنرستان تیزهوشان و اداره تعلیم و تربیت کودک برای نخستین‌بار در استان خبر داد و تصریح کرد: آموزش‌ و پرورش متعلق به همه مردم است و برای ساخت آینده‌ای درخشان، نیازمند مشارکت همگانی هستیم.

علم اگر به آموزش و هدایت منتهی نشود، برتری‌آفرین نیست

حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری، نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی نیز در این آیین با تأکید بر جایگاه والای معلمی گفت: رسیدن به عاقبت‌به‌خیری در گرو علم است و جهل، انسان را به گمراهی می‌کشاند.

وی افزود: صرف برخورداری از علم و دانش، دلیلی بر برتری فرد نیست، برتری زمانی معنا پیدا می‌کند که فرد عالم، معلم باشد و دانش خود را در مسیر هدایت و آموزش دیگران به کار گیرد تا مشمول رحمت الهی شود.

امام‌ جمعه بجنورد ادامه داد: معلم واقعی کسی است که دانش‌آموز را با مسیر هدایت آشنا کند، نسبت به او دلسوز و مشفق باشد، بدون هیچ چشم‌داشتی علم خود را در اختیار متعلمان قرار دهد و با پاسخ‌گویی به سؤالات و ابهامات آنان، چراغی روشن در مسیر فهم و رشد آنان باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha