• دوشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۱
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1404021510343
  • خبرنگار : 71667

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات:

تحقق رشد اقتصادی کشور از طریق هوشمندسازی

تحقق رشد اقتصادی کشور از طریق هوشمندسازی

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ما به عنوان یک مرکز تحقیقاتی ذیل وزارت ارتباطات نقشی را بازی می‌کنیم که این هم رسانی شکل گیرد و رشد اقتصادی که در برنامه هفتم توسعه برای کشور در نظر گرفته شده از طریق هوشمندسازی محقق می‌شود.

به گزارش ایسنا، لیلا محمدی - رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری - در مراسم افتتاحیه رویداد نقش تنظیم گری ۵G-Alot در توسعه اقتصاد دیجیتالی اظهار کرد: همه واقف هستیم فناوری‌های نوین که شکل گرفته و به کشور ورود کرده باید در حال حاضر در صنعت به کار گرفته شوند که ابعاد مختلفی دارند که نتایج آن بدون هماهنگی دستگاه‌های اجرایی مختلف محقق نمی‌شود.  

وی افزود: وزارت ارتباطات چون محوریت این نوع فناوری ها است از سال گذشته اقدامات لازم را آغاز کرد و ذینفعان مختلف را گردهم آورد و ابعاد مختلف بررسی شد.  

محمدی با اشاره به اینکه بخش خصوصی نیز در این رویداد حضور دارد و رشد اقتصادی که در برنامه هفتم توسعه برای کشور در نظر گرفته شده از طریق هوشمندسازی محقق می‌شود گفت که در زمینه داده اقدامات مهمی درحال انجام است. ما به عنوان یک مرکز تحقیقاتی ذیل وزارت ارتباطات نقشی را بازی می‌کنیم که این هم رسانی شکل گیرد.  

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری گفت: بخشی که صنایع در زمینه هوشمند سازی نگران هستند این است که فناوری‌ها استاندارد هستند یا خیر؟ که باید گفت از طریق هوش مصنوعی و توسعه آزمایشگاه دغدغه و نیاز آنها رفع خواهد شد.  

در ادامه این مراسم علی حکیم جوادی- رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور اظهار کرد: در فناوری دو حوزه تأثیرگذارند و در واقع بدون توجه به  اینترنت نسل پنجم و هوش مصنوعی تحول دیجیتال فراهم نمی شود.

وی افزود: در اینگونه موارد کشورهای موفق بررسی می‌شوند که شاخص آزادسازی کسب و کار را دارند؛ سنگاپور و نیوزلند دارای رتبه‌های برتر و ایران در رتبه ۱۲۷ قرار دارد. در این کشورها استفاده از بخش خصوصی و آزادسازی کسب و کار سبب برتری آنها شده است. یکی از کارهایی که بخش خصوصی می‌تواند انجام دهد استانداردسازی است چون دولت‌ها در این زمینه بدون حضور بخش خصوصی موفق نخواهند بود.

حکیم جوادی گفت: بنابراین باید برای استانداردسازی از بخش خصوصی کمک بگیریم. علاوه بر استانداردسازی، حفظ حریم خصوصی در هوش مصنوعی نیز مطرح است که تلاش کرده‌ایم در کمیسیون‌های خود به آن توجه کنیم. بخش سرمایه گذاری و فناوری موضوع دیگری است بخش خصوصی باید به آن وارد شود و نقش مهمی را ایفا کند.

به بخش خصوصی توجه نمی‌شود

رئیس سازمان نظام صنفی کشور با بیان اینکه نقش بخش خصوصی در رگولاتوری بسیار مهم است و بدون آن با مشکلاتی رو به رو می شویم، تصریح کرد: متأسفانه شاهدیم که به بخش خصوصی  توجه جدی نمی شود. به طور مثال در موضوعی با بانک مرکزی در حوزه ارزهای دیجیتال مسائلی را پیش بردیم اما در نهایت این مسئله نیمه‌تمام باقی ماند. امروز بخش نوآوری و فین‌تِک‌ها با مشکلات متعددی روبه‌رو هستند که یک نمونه آن مواجه شدن آنها با متولیان پر تعداد است.

وی اظهار کرد: ما برای کاربری‌های صنعتی نیازمند یک فرکانس مشخص بودیم. برای این منظور فرکانس ۳۶۰۰ در نظر گرفته شده بود؛ با این وجود همچنان قطعیت این مسئله در ابهام است. امروز می‌توانیم بگوییم که بخش خصوصی خود به تنهایی امکان کار را دارد و آمادگی اجرای صحیح قوانین را دارد.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha