• دوشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1404021510439
  • خبرنگار : 71667

معاون وزیر ارتباطات تأکید کرد

لزوم همراه‌سازی بازیگران حوزه هوش مصنوعی

لزوم همراه‌سازی بازیگران حوزه هوش مصنوعی

رئیس سازمان تنطیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: هوش مصنوعی می تواند چالش‌هایی را به دنبال داشته باشد مثلا تعدد بازیگران موجود که در هر بخش احساس مسئولیت و به این حوزه ورود می‌کنند؛ بنابراین هم‌راستاسازی و همراه‌سازی بازیگران حاکمیتی موضوع مهمی است که فضا را برای ورود بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران هموار کند.

به گزارش ایسنا، حمید فتاحی - معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- در افتتاحیه رویداد نقش تنظیم گری ۵G-ALOT در توسعه اقتصاد دیجیتال- اظهار کرد: موضوع هوش مصنوعی نیازی به مقدمه ندارد چراکه جزو فناوری‌های آینده است اما درحال حاضر نشانه‌هایی از این فناوری در زندگی مردم و دنیا دیده شده که می توانند به خوبی از آن بهره بگیرند.

وی افزود: وظیفه ما این است که اثرات این فناوری که آینده را متحول و تحولات شگرفی ایجاد می کند را شناسایی کنیم. بنابراین در آینده نزدیک بدون استفاده از این فناوری زندگی سخت خواهد بود. یکی از جاهایی که با هوش مصنوعی دچار تحول می شود، صنعت است که همه شاخص‌ها و بخش‌ها را متأثر می کند. این فناوری همانند سایر فناوری‌ها می تواند چالش‌هایی را به دنبال داشته باشد. به طور مثال تعدد بازیگرانی که در این حوزه وجود دارد و هر کس در هر بخشی احساس مسئولیت می‌کند و به این حوزه ورود می‌کند.

فتاحی گفت: بنابراین یکی از جاهایی که باید به آن توجه شود، هم راستاسازی و همراه‌سازی بازیگران حاکمیتی است که فضا را برای حضور و ورود بخش خصوصی و سرمایه گذاران هموار کنند، در غیر این صورت منجر به عقب افتادگی می شود.

معاون وزیر ارتباطات تصریح کرد: ما در رگولاتوری با همکاران خود در این زمینه فکر کرده ایم و به عنوان تنظیم‌گر در دو موضوع و محور تنظیم گری هوش مصنوعی و ارتباطات را دنبال می‌کنیم. موضوع ارتباطات به صورت ویژه است چراکه محور توسعه هر فناوری، ارتباطات آن است. در فناوری هوش مصنوعی نقش ارتباطات بسیار گسترده است اما اکنون نقش سنتی ایفا می کند. همانگونه که گفته شد تنظیم گری در هوش مصنوعی نقش دیگر رگولاتوری است.

وی ادامه داد: فناوری های جدید را با ابزار تنظیم گری جدید خط کشی خواهیم کرد، بنابراین از ابزارهای تنطیم گری نسل پنجم استفاده خواهیم کرد تا فضا برای توسعه فناوری هوش مصنوعی و استفاده از عواید آن برای عموم مردم و بخش خصوصی ایجاد شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha