• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404021611285
  • خبرنگار : 50176

معاون استانداری لرستان:

کشاورزی باید همراه با زنجیره‌های ارزش و تأمین باشد

کشاورزی باید همراه با زنجیره‌های ارزش و تأمین باشد

ایسنا/لرستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: کشاورزی باید همراه با زنجیره ارزش و زنجیره تأمین باشد.

امید امیدی امروز سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت در همایش تقدیر از کشاورزان نمونه استان، ضمن قدردانی از تلاش کشاورزان و تولیدکنندگان نمونه حوزه کشاورزی با بیان اینکه اصلی‌ترین بخش برنامه راهبردی و عملیاتی استان مربوط به حوزه کشاورزی است که در صورت تحقق باعث افزایش تولید، اشتغال و درآمد سرانه استان می‌شود، بیان کرد: از سال گذشته استاندار لرستان دستور کاری برای تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی استان ابلاغ کرد.

وی گفت: این برنامه جامع شامل بخش‌های مختلفی است که اصلی‌ترین بخش آن مربوط به حوزه کشاورزی بوده و ‌مهم‌ترین شاخص‌های کشاورزی که در این برنامه ذکر شده توسعه کشت‌های گلخانه‌ای و افزایش تولید گندم و حبوبات است.

امیدی بیان کرد: انتظار می‌رود با همراهی و همت والای کشاورزان استان و البته با پشتیبانی دولت به‌ویژه استانداری و جهاد کشاورزی استان بتوانیم این برنامه را محقق کنیم.

وی افزود: بدون شک در صورت تحقق این برنامه، عواید آن به تمام افراد جامعه خواهد رسید زیرا با افزایش تولید، اشتغال و درآمد سرانه استان نیز بالا خواهد رفت.

امیدی اضافه کرد: علی‌رغم تمام ظرفیت‌های استان در حال حاضر درآمد سرانه استان تقریباً نصف درآمد سرانه کشور است و متأسفانه از گذشته‌های دور تاکنون استان لرستان نتوانسته به جایگاه واقعی و شایسته خود برسد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان خاطرنشان کرد: استانی که ۵۵۰ میلی‌متر میانگین بارش‌های سالانه دارد باید در حوزه کشاورزی بسیار قوی‌تر باشد. همچنین در حوزه کشت گلخانه‌ای علی‌رغم تلاش‌های بسیار زیاد در طول سال‌های اخیر سطح گلخانه‌ها  از ۳۰ هکتار به ۱۰۸ هکتار گلخانه رسیده که هنوز فاصله زیادی با استان‌های دیگر داریم.

وی ادامه داد: تأکید استاندار بر توسعه کشت گلخانه‌ای است و هدف‌گذاری شده تا در طی ۴ سال آینده و رسیدن به افق طرح راهبردی و عملیاتی استان، سطح گلخانه‌های استان چهار و نیم برابر افزایش پیدا کرده و حداقل به ۴۶۰ هکتار برسد.

امیدی یادآور شد: یکی از راه‌های توسعه گلخانه‌ها، همکاری کشاورزان و قرار دادن اراضی باکیفیت در اختیار سرمایه‌گذاران داخل یا خارج استانی است که از این طریق  امیدواریم رشد قابل‌ توجهی در حوزه گلخانه داشته باشیم.

این مسئول افزود: باید سعی کنیم از سیستم کشاورزی سنتی به سمت کشاورزی مدرن و پایدار حرکت کنیم و زنجیره‌ای از مزرعه تا سفره مردم داشته باشیم که در کنار آن صادرات هم صورت بگیرد. باید شرکت‌های مدیریت صادرات در استان ایجاد شوند که محصولات با کیفیت کشاورزی را صادر و در مقابل آن ارز و تجهیزات سرمایه‌گذاری وارد کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha